Olet tässä

Kokkolan Matkailumajakka Kristiina Teerikankaalle

11.9.2020

Kokkolan Matkailumajakka –palkinto myönnetään tänä vuonna Kristiina Teerikankaalle. Palkinto luovutetaan kaupungin palkitsemisjuhlassa perjantaina 11.9.2020.

Kristiina Teerikangas on toiminut kaupunkioppaana parinkymmenen vuoden ajan. Hän on toiminut vuosia Kokkolan Matkailuoppaat ry:n puheenjohtajana sekä ollut mukana suunnitelmassa ja toteuttamassa uusien kaupunkioppaiden koulutuksia. Ajan Kaiku – yrityksen ja Laivurintalon toiminnan kautta Teerikangas tuo esille paikallista tarinankerronta- ja kulttuuriperinnettä merenkulun historiallisesta suurkaupungista Kokkolasta.

Kokkolan Matkailumajakka – palkinto myönnetään henkilölle tai organisaatiolle, joka on teollaan tai toiminnallaan edistänyt Kokkolan alueen matkailua ja tehnyt töitä aluemarkkinoinnin hyväksi.

Palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 Blue1:n toimitusjohtaja Stefan Wentjärvelle. Sen jälkeen palkinnon ovat saaneet kapellimestari Sakari Oramo, Kokkola Cup, Kokkolan Tiikerit, Kokkola-Campingin toimitusjohtaja Erkki Ahtiainen, Ykspihlajan Kulttuuriviikko ja viimeksi vuonna 2018 Café Tankarin yrittäjäperheelle.

Päivitetty 11.9.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta