Olet tässä

Vuoden Nuori Kokkola -palkinto 2020

20.11.2020

Kokkolan kaupungin sivistyslautakunta myöntää vuosittain Nuori Kokkola -palkinnon kokkolalaiselle henkilölle tai yhteisölle, joka on ansioituneesti edistänyt kokkolalaisten nuorten hyvinvointia, osallisuutta ja aktiivisuutta. Nuori Kokkola -palkinto koostuu kunniakirjasta ja rahapalkinnosta, jonka suuruuden sivistyslautakunta määrää vuosittain palkinnon jaosta päättäessään. Nuori Kokkola -palkinto on jaettu vuodesta 2009 alkaen ja palkinnon saaja on julkaistu aina palkinnon jaon yhteydessä.

Ehdotukset vuoden 2020 Nuori Kokkola -palkinnon saajasta käsitteli Kokkolan nuorisovaltuusto, jonka esityksen mukaan sivistyslautakunta päätti palkita Kokkola Anthem -biisin tekijät Jutski, ISO ELI ja Beige.

Kokkolan kaupungin 400 juhlavuoden aikana julkaistu Kokkola Anthem -biisi on kunnianosoitus kaupungille, jossa nostetaan Kokkola rakkaana ja tärkeänä kotikaupunkina esiin. Jutski, ISO ELI ja Beige edustavat itse kokkolalaisia nuoria, jotka ovat jo ennestään omalla musiikillaan rohkaisseet sekä tuoneet yhteen kokkolalaisia nuoria. Kokkola Anthem on ajankohtainen ja nuorisokulttuuriin sopiva tapa juhlistaa Kokkolan 400 juhlavuotta.

Kunniakirja sekä 1000 euron Nuori Kokkola -palkinto jaetaan perjantaina 20.11. nuorten musiikkitapahtumassa, jossa Jutski, ISO ELI ja Beige myös esiintyvät Ollien ja Dilemman lisäksi. Tapahtuma striimataan Kokkolan kaupungin youtube-tililtä ja on tallenteena katsottavissa 72h tapahtuman jälkeen.

Päivitetty 20.11.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta