Olet tässä

Vuoden 2020 avustukset haettavina

9.3.2020

Avustukset Kokkolassa toimiville yhdistyksille ja yhteisöille vuodelle 2020 ovat haettavina. Hakemukset osoitetaan joko kaupunginhallitukselle tai sivistyslautakunnalle.

Kaupunginhallituksen avustukset

Kaupunginhallitus myöntää kertaluonteisia kohdeavustuksia tapahtuman tai hankkeen toteuttamiseen tai muuhun yksilöitävään kohteeseen. Avustuksia myönnetään myös sosiaalisiin tarkoituksiin perustettujen rahastojen tuotoista.

Hakulomakkeet ja -ohjeet ovat kaupungin www-sivulla www.kokkola.fi > Asiointi ja yhteystiedot > Lomakkeet > Yleishallinto. Tietoa hakemisesta ja hakulomakkeita saa myös kaupungintalon asiakaspalvelupisteestä sekä aluetoimistoista.

Hakemukset toimitetaan kaupungintalon kirjaamoon viimeistään tiistaina 31.3.2020 klo 16.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Kokkola 400v juhlavuoden tapahtumiin on haettavissa erillistä avustusta. Hakulomakkeet ja

-ohjeet ovat kaupungin www-sivulla > Asiointi ja yhteystiedot > Lomakkeet > Yleishallinto.

Hakemukseen maininta: Kokkola 400 valmistelu. Kokkola 400 -avustusten hakuaika päättyy 7.9.2020.

Sivistyslautakunnan avustukset

Kulttuuritoimintaan

Kulttuuritoimintaan haettavat avustukset pyydetään jättämään sähköisessä hakupalvelussa, osoitteessa www.kokkola.fi/e-lomakkeet, ruotsiksi www.kokkola.fi/e-blanketter. Hakemukset tulee jättää käsiteltäviksi hyvissä ajoin ennen kohteena olevan hankkeen toteutumista, kuitenkin marraskuun 2020 loppuun mennessä.

Nuorisotoimintaan

Nuorisotoimintaan myönnetään sekä erityisavustuksia että kohdeavustuksia. Hakemukset toimitetaan kaupungin kirjaamoon vuoden 2020 aikana. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hakulomakkeet ja tarkemmat ohjeet www.kokkola.fi/palvelut/nuorisopalvelut > Nuorisotyön avustukset.

Liikuntatoimintaan

Urheiluseuroille myönnetään nuorten alle 18-vuotiaiden ohjaustoiminta- ja kartta-avustuksia. Haku on 15.12.2020 mennessä. Lisäksi urheiluseuroille ja liikuntaa järjestäville yhdistyksille myönnetään koulutus- ja kohdeavustuksia. Ne ovat haettavissa koko vuoden ajan. Hakulomakkeet ja tarkemmat ohjeet www.kokkola.fi/liikunta > Avustukset

Päivitetty 9.3.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta