Olet tässä

Erkki Kerolasta keskipohjalainen Arjen sankari

12.6.2017

Ylikomisario Erkki Kerola on vuoden 2017 keskipohjalainen Arjen sankari.

tiedotekuva_arjensankari2017.jpgYksimielisesti päätöksensä tehneet Keski-Pohjanmaa liitto ja Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren pelastuslaitos perustelevat valintaansa Kerolan pitkäjänteisellä ja esimerkillisellä toiminnalla turvallisuus- ja sidosryhmäyhteistyössä. 40 vuotta poliisiorganisaatiossa työtään tehnyt Kerola on ollut kehittämässä ennalta estävää työtä syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja alueen turvallisuustilanteen parantamiseksi.

"Se pitkäjänteinen työ, se panostaminen turvallisuuteen; monialaisesti turvallisuustyöhön, varautumiseen ja turvallisuussuunnitteluun ja poliisin puolella kokonaisuuteen - se on sankaruutta. Turvallisuustilanne ilman aktiivisia toimijoita ei tule sattumanvaraisesti yhdellä kerralla. Siksi Erkki sinusta on tehty Keskipohjalainen Arjen sankari. Palkinto ei perustu yksittäisiin tekoihin vaan työuranmittaiseen työskentelytapaan", lausui pelastusjohtaja Pukkinen 12.6.2017 pidetyssä palkitsemistilaisuudessa.

Keski-Pohjanmaan liiton onnittelut välitti kansainvälisten asioiden päällikkö Anne Sormunen kuvaamalla Kerolaa jämptiksi, tunnolliseksi sekä alueellisesta yhteistyöstä vastuuta kantavaksi. "Viehättävää, miten inhimillinen ja nöyrän oloinen tuossa asemassa oleva johtaja on", lausui Sormunen ojentaessaan kesäistä, mutta miehekästä kukkakimppua.


Valinnan on tehnyt Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos sekä Keski-Pohjanmaan liitto. Keskipohjalainen Arjen sankari -tunnustus on myönnetty vuodesta 2010 lähtien.
Päivitetty 12.6.2017 | Lähetä palautetta | Tulosta