Olet tässä

Uusi palvelu tapahtumien järjestäjille

14.5.2019

Kokkolan kaupunki kehittää sähköisiä palveluja tapahtumajärjestäjien käyttöön. Paikkatietoihin pohjautuva Trimble Tapahtuma -sovellus otetaan käyttöön 15.5.2019. Tapahtuma on selainsovellus, jolla voidaan hakea yleisen alueen käyttölupaa tapahtumaa varten, selata yleisten alueiden tapahtumapaikkoja ja Kokkolassa yleisillä alueilla järjestettäviä tapahtumia.

Tapahtuma -sovelluksen avulla on helppo hakea yleisen alueen käyttölupaa erilaisia tapahtumia varten. Sovelluksessa esitellään kaupungin potentiaaliset paikat tapahtuman järjestämiseksi. Lisäksi asiakas voi itse piirtää kartalle haluamansa tapahtuma-alueen.

Sovellukseen on koottuna tietoa myös siitä, mitä muita mahdollisia lupia ja ilmoituksia tarvitsee hakea tapahtuman järjestämiseksi. Kaupunkiluvitus käsittelee ja myöntää luvat sähköisesti.

Tapahtuma -sovelluksen kautta myönnetyt luvat ovat nähtävissä myös tapahtumalistauksessa, mikäli kyseessä ei ole yksityistilaisuus. Sovelluksesta on helppo katsoa, minkälaisia tapahtumia Kokkolan alueella järjestetään tai onko jokin paikka varattu asiakkaan haluamana ajankohtana.

Myöhemmin kesän aikana otetaan käyttöön myös Ympäristötoimen luvat -sovellus, joka mahdollistaa muun muassa meluilmoituksen tekemisen sähköisen asiointipalvelun kautta.

Sivun alkuun

Päivitetty 2.7.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta