Olet tässä

Sivuston www.kokkola.fi saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kokkola.fi ja on laadittu 22.09.2020. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain 

Ei saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Kohtuuton rasite

Kokkolan kaupungilla on käynnissä verkkosivu-uudistusprojekti, jossa kokkola.fi -verkkosivut uudistetaan kokonaisuudessaan niin julkaisujärjestelmän, visuaalisen ilmeen kuin sisältöjenkin osalta. 

Uudet verkkosivut toteutetaan WordPress –julkaisujärjestelmällä ja ilme pohjautuu parhaillaan uudistuvaan kaupungin brändiin. Uudet verkkosivut julkaistaan tammikuussa 2021. 

Verkkosivu-uudistusprojektissa saavutettavuusvaatimukset on huomioitu alusta lähtien. 

Ennen 23.9.2018 julkaistujen verkkosivujen tulee olla saavutettavuusvaatimusten mukaisia 23.9.2020. Uudet verkkosivut julkaistaan ja vanhat verkkosivut poistuvat käytöstä vain muutaman kuukauden sisällä tuosta määräajasta. Täten saavutettavuuspuutteiden päivitys käytöstä poistuville verkkosivuille muodostaa tässä vaiheessa kohtuuttoman rasitteen. 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Päivitetty 14.10.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta