Olet tässä

Internetkarttapalvelut

Tuotamme kuntalaisten käyttöön monipuolisia karttapalveluita. Kokkolan seudun internet-karttapalvelun avulla löydät nopeasti etsimäsi osoitteet ja joukon erilaisia palveluja. Ulkoilukartasta löydät tietoja Kokkolan ulkoilureitistöstä ja luontokohteista. Sähköiset teemakarttapalvelut tarjoavat tietoa mm. Kokkolan seudun väestörakenteesta.

Kokkolan seudun opaskartta

Pidämme yllä Kokkolan seudun internetkarttapalvelua. Kokkolan lisäksi karttapalvelussa ovat mukana Halsua, Kannus, Kaustinen, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli. Opaskartta ja peruskartta löytyvät kaikista kunnista. Kokkolasta löytyy näiden lisäksi kaavayhdistelmä sekä ilmakuvia vuosilta 1995, 2002, 2007, 2013 ja 2017 joista voidaan nähdä kaupunkikuvassa tapahtuneita muutoksia.

Karttapalvelussa on osoitehaku, jota voidaan käyttää vaikka haettavasta paikasta muistaisi vain osan nimestä. Hakutulokset näyttävät kaikki kohteet, joissa haettu sana esiintyy. Käyttäjä voi osoitehaun lisäksi valita myös tarkennetun haun, jonka avulla voidaan etsiä esimerkiksi matkailupalveluita, kulttuurikohteita sekä liikuntapaikkoja. Hakutuloksista voidaan siirtyä edelleen kyseisen palveluntarjoajan www-sivuille.

Lisäksi käyttäjät voivat tehdä karttalinkkejä karttaan tai hakukohteeseen. Linkin voi lähetään sähköpostilla tai liittää omille nettisivuille. Kartalta voidaan myös mitata etäisyyksiä. Käytössä on myös piirtotyökaluja, joilla käyttäjä voi piirtää valitsemalleen karttapohjalla kohteita, reittejä tai alueita. Rekisteröitymällä karttapalveluun käyttäjä voi tallentaa karttakuvan myöhempää käyttöä varten.

Opaskartta mobiiliversiona

Kokkolan kaupungin Internetopaskarttapalvelusta on julkaistu mobiiliversio. Mobiiliversio avautuu älypuhelimeen automaattisesti verkkosivujen etusivulta kohdasta Oikopolut > Opaskartta sekä osoitteella kartta.kokkola.fi.


Tableteissa mobiiliversion saa käyttöön osoitteella kartta.kokkola.fi/IMS/fi/Mobile.

Sivun alkuun

Päivitetty 4.6.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta