Till innehållet

Innehållsförteckning

Karlebysalen


Karlebysalen (kapacitet 350+115 personer) rymmer upp till 500 personer. Den stigande läktaren (1,10 m) garanterar sikten från alla platser. Stolarna i salens bakre del är fasta och resten av salen kan möbleras fritt. Salen kan kompletteras genom att till den ansluta två intill liggande mindre mötesrum, Kaarlela och Öja. Karlebysalen är utmärkt för tal, men lämpar sig också för olika slag av musikföreställningar, dans och galakvällar. Helheten lämpar sig för rörelseförhindrade, allt från tjänsterna i aulan till mötesrummen.

Obs!
Karlebysalens renovering är på gång 08-12/2019, men vi har andra alternativer för att erbjuda.


Salens AV-teknik och vår kunniga konferensvärd finns till ditt förfogande under hela konferensen. Konferensvärden arrangerar mötesrummen, sköter tekniken och servicen och står till förfogande hela tiden, vare sig det gäller en festlig middag eller ett internationellt seminarium.

Konferensvärdens närvaro garanterar att evenemanget löper smidigt och att tekniken fungerar. Konferensvärden sköter också kontakten med restaurangen, it-stödpersonerna och servicen. Vår kunniga konferenspersonal hjälper dig vid behov med organiseringen och under evenemangets alla skeden.

Vi kan ordna planeringen av print- och annonsreklam, offentliga uttalanden och annat tryckmaterial. Under konferensen kan vi också ordna fotografering, videoinspelning, dokumentering och tv-sändning.

Vi kan också erbjuda konferensdeltagarna högklassig inkvartering i Karlebysalens omedelbara närhet och turismproffsen kan bygga upp en lysande helhet med kvällsprogram och annat kompletterande program.

Karlebysalens format och kapacitet, 350pers.+115pers.
- Teaterformat 350 + 115 platser (standard, den stigande läktaren inräknad)
- Klassrumsformat 100 platser

Karlebysalens teknik och utrustning
- WLAN
- bärbara datorer
- datavideoprojektor
- videodisplay
- videokonferensteknik
- ordförandepodium
- mikrofoner och talarstol
- ljudåtergivning
- CD/DVD-spelare
- rymmer 350–500 personer
- möjlighet att fästa skrivunderlag i stolarna eller arrangera borden i klassrumsformat eller teaterformat 
- möjlighet till simultantolkning.

Gamlakarleby foajén, 100-300 pers.
Bredvid Karlebysalen ligger Gamlakarleby foajén, som enligt beställning kan användas som kompletterande utrymme. I foajén kan man också duka till buffé för konferensgästerna och till festmiddagar. Karlebysalens restaurang Coccolita erbjuder också möjlighet till konferensservering. Tack vare tekniken i Karlebysalen är det möjligt att överföra ljud och bild från salen till foajén. Foajéns utrustning är flyttbar och till den hör ljudåtergivning, mikrofoner, vitduk och videokanon.

Ytterligare uppgifter om Karlebysalens funktioner och hur de lämpar sig för ditt bruk får du av vår vänliga försäljningspersonal.  

Kokkolasali sijaitsee Kaupungintalon sydämessä
Kokkolasali kutsuu kokoustajia
Kokkolasali kutsuu kokoustajia
Lämpiö iltakattauksessa
Ravintola Coccolita
Pohjakartta Kokkolasali + Kaarlela ja Öja kabinetit
Pohjakartta Kokkolasali + Öja (vas.) ja Kaarlela (oik) -kabinetit
Tekstisi tulee tähän.matkailu

Upp