Mene sisältöön

Navigaatio

Kokkolasali


Kokkolasali (kap. 350+115 henkilöä) tarjoaa kokonaisuudessaan tilaa jopa 500 hengelle. Takaosan nouseva katsomo (1,10m) takaa näkyvyyden kaikilta suunnilta. Takaosan tuolit ovat kiinteitä paikkoja ja muu osa salista on kalustukseltaan vapaasti liikuteltavissa. Tätä kokonaisuutta täydentää mahdollisuus yhdistää tähän suureen tilaan 2 viereistä pienempää kokoustilakabinettia Kaarlela ja Öja. Yhdistettyinä saamme käyttöönne siis suuremmankin tarpeen omaavat tilat. Kokkolasali on parhaimmillaan puhesalina, mutta soveltuu myös erilaisten musiikkitilaisuuksien, tanssiaisten tai gaalailtojen järjestämiseen. Tilat soveltuvat myös liikuntaesteisille aina aulapalveluista kokoustilaan saakka. 

Huom!
Kokkolasalin uudistusremontti on käynnissä 08-12/2019, mutta tiedustelu muita tarjolla olevia tilojamme.


Salin AV-tekniikka ja osaava kokousisäntämme on käytössäsi kokouksesi ajan. Kokousisäntä toimii kokoustilojen järjestäjänä, teknikkona, huoltomiehenä ja
hän on paikalla tarvittaessa tilaisuuden alusta loppuun saakka, olkoot kyseessä juhlava illallinen tai kansainvälinen seminaari.

Kokousisännän läsnäolo paikalla takaa tapahtuman sujuvan kulun ja tekniikan toimivuuden ja toimii myös yhteydenpitäjänä ravintolan, it-tukihenkilöiden ja huoltomiesten välillä. Ammattitaitoinen kokoushenkilökuntamme palvelee sinua tarvittaessa koko järjestely- ja tapahtumaprosessin läpi eri työvaiheissa.

Meidän kauttamme onnistuvat kokouksellesi printti- ja ilmoitusmainonta, suunnittelut, julkilausumat ja muut painomateriaalit, kokouksen kuvaus-, videointi-, dokumentointi- ja tv-lähetyspalvelut.

Toimivan tekniikan lisäksi löydämme kokousdelegaateille tasokkaat majoitustilat aivan pikkukenkäetäisyydeltä ja iltaohjelma sekä muu oheisohjelma rakentuu matkailualan ammattilaisten käsissä loistavaksi kokonaisuudeksi.

Kokkolasalin kokousmuodot ja kapasiteetti, 350 hlöä+115 hlöä
- Teatterimuoto 350 + 115 paikkaa (vakiokalustemuoto, sisältäen nousevan katsomo-osan)
- Luokkamuoto 100 paikkaa

Kokkolasalin tekniikka ja varustus
- WLAN
- kannettavat tietokoneet
- datavideoprojektori
- suurtehopiirtoheitin
- videoneuvottelutekniikka
- puheenjohtajiston pöydät
- mikrofonit ja puhujakoroke
- kokousäänentoisto
- CD/ DVD-soitin
- tuolitus 350- 500 hengelle
- kirjoitusalustat tuolirakenteessa tai pöyditys luokkamuotoon tai teatterimalliin
- mahdollisuus myös simultaanitulkkaukseen.

Gamlakarleby-lämpiö, 100-300 hlöä
Kokkolasalin vieressä sijaitsee Kokous Kokkolan lämpiö johon tilauksesta voidaan laajentaa kokousasiakkaiden tiloja. Lämpiötä voidaan myös hyödyntää kokousvieraiden buffet-ruokailussa ja juhlatilaisuuksien illalliskattauksissa. Lisäksi Kokkolasalin ravintola Coccolita tarjoaa mahdollisuuden kokousruokailuun. Kokkolasalin tekniikka mahdollistaa salissa tapahtuvan toiminnan äänen ja kuvan siirtämisen myös lämpiötilaan. Lämpiön varustus (liikuteltava) äänentoisto, mikrofonit, valkokangas ja videotykki. 

Lisätietoja Kokkolasalin toimivuudesta sinun käyttöösi antavat myyntipalvelumme iloinen henkilökunta. Heidät tavoitat täältä.  

Kokkolasali sijaitsee Kaupungintalon sydämessä
Kokkolasali kutsuu kokoustajia
Kokkolasali kutsuu kokoustajia
Lämpiö iltakattauksessa
Ravintola Coccolita
Pohjakartta Kokkolasali + Kaarlela ja Öja kabinetit
Pohjakartta Kokkolasali + Öja (vas.) ja Kaarlela (oik) -kabinetit
Tekstisi tulee tähän.matkailu

Sivun alkuun