Mene sisältöön

Navigaatio

Elämyksiä makuhermoille - ravintolapalvelut


Kauppatorin laidalla sijaitsevan Kokkolasalin ja talon kabinettien sekä Wanhan Kalahallin asiakkaita palvelee myös ammattitaitoinen, osaava ja palvelualtis ravintolahenkilökunta. Tiloissamme toimivasta ravintola Coccolitasta tilaat niin aamiaiskokouksen tarjoilut kuin vaativat gaalaillalliset.

Ravintola Coccolita on avoinna arkipäivisin sekä tilauksesta tapahtumien yhteydessä järjestäjien toiveiden mukaisesti. Valoisaan A-oikeuksin varustettuun ravintolaan on suora yhteys aulatilasta. Gaalaillalliset järjestyvät niin lämpiössä kuin Kokkolasalissa (Huom! uudistusremontti käynnissä 08-12/2019).

Coccolitan ja Fazer Kokoukset ja juhlat-palvelutoimintaa on myös Snellman-salin ravintolapalvelut, joka tarjoaa korkealaatuisia tapahtumia yrityksille ja yksityishenkilöille heidän suunnitellessaan oheisohjelmaa päiväkokouksien jälkeen.

Alla esimerkkejä tarjoiluvaihtoehdoista tilaisuuksiin Wanhassa Kalahallissa. 

Syys-/ Talvitarjoilut


Jouluteemaiset tarjoilutLaaja ravintoloiden kirjo myös aivan lähietäisyydessä kokouspaikalta
Aivan Kokkolasalin läheisyydessä sijaitsevat monet laadukkaat ketjuravintolat ja yksityiset ravintolat, jotka tarjoavat kokousvieraille maittavia ja tutustumisen arvoisia makuelämyksiä. Tutustu laajaan tarjontaa täällä.

Kokkolasali iltakattauksessa

Jouluisammat tarjoilut

Lämpiö iltakattauksessa

Fazer palvelee

Tekstisi tulee tähän.matkailu

Sivun alkuun