Mene sisältöön

Navigaatio

Olemme uskomattoman lähellä


Kokous Kokkola keskellä Suomea!

Kokous Kokkola tarjoaa käyttöösi monipuoliset, muunneltavat ja toimivat kokouspalvelut keskellä Suomea, nopeiden kulkuyhteyksien varrelta. Täällä kohtaavat valtatiet 8, 13 ja 28. Kokkola on myös 7-Sillan Saaristotien (749) pohjoisin päätepiste. Maantieteellisesti edullisen sijaintinsa sekä nopeiden, monipuolisten kulkuyhteyksien lisäksi tutustumista helpottavat kaupungin asukkaat, mutkattomat ja ystävälliset kokkolalaiset. 

Itse kokous- ja kongressitilat löydät keskeltä kaupunkia - saman torin kupeelta kuin kaupungin viihtyisät hotellit.

Kokous Kokkola lukuina
- Kokkolasali Kaupaptorin kupeessa tiloineen tarjoaa ympäristön 500 hengen kokouksille ja tilaisuuksille. Ryhmätyötilat löytyvät saman katon alta tai laajennettuna läheisten hotellien yhteydestä.
- Suurtilaisuuksille kaupungista löytyvät tilat 650-3000 hengen tilaisuuksiin.
- Kokkolassa toimii 4 hotellia, joissa yhteensä 350 huonetta ja 796 vuodetta.
- mm. Helsingistä lentäen alle tunnissa ja junalla alle 4 tunnissa.

Kokkola faktaa - monta syytä kokoustaa Kokkolassa
Kokkola on maamme maidon ja kemian pääkaupunki. Olemme myös yksi Suomen suurimmista maidontuottajakunnista. Kemian alan monipuolisen osaamisensa ansioista Kokkola on merkittävä keskittymä mm. kemiallisten prosessien kehittäjänä.

Kokkolan seutu on myös merkittävä veneteollisuuden keskus. Suomesta maailmalle lähtevistä veneistä suurin osa, noin 60 %, lähtee Kokkolan seudun venevalmistajilta.

Kokkolan elinkeino tunnetaan myös metallin tuotannosta. Kokkola on Euroopan toiseksi suurin sinkin valmistaja ja maailman kärkeä koboltin tuottajana. 

Kokkola on myös monipuolinen koulutuskaupunki, joka tarjoaa mahdollisuudet niin ammatilliseen erikoistumiseen kuin yliopistokoulutukselle.


Kokous, koulutus tai juhla. Kokous Kokkola on kumppani, joka auttaa Sinua onnistumaan. Tervetuloa! 

KokousKokkola on jäsen valtakunnallisessa Congress Network Finland ry:ssä.

Kokous Kokkola keskellä Suomea!

CNF
Tekstisi tulee tähän.matkailu

Sivun alkuun