Mene sisältöön

Navigaatio

Saavutettavuus 


Kokous Kokkola tarjoaa käyttöösi monipuoliset, muunneltavat ja toimivat kokouspalvelut, nopeiden kulkuyhteyksien varrelta. Täällä kohtaavat valtatiet 8, 13 ja 28. Kokkola on myös 7-Sillan Saaristotien (749) pohjoisin päätepiste. Maantieteellisesti edullisen sijaintinsa sekä nopeiden, monipuolisten kulkuyhteyksien lisäksi tutustumista helpottavat mutkattomat ja ystävälliset kokkolalaiset. Esimerkiksi Helsingistä saapuessa lentäen olet perillä tunnissa ja junalla alle 4 tunnissa. Junaliikenteen päärata tuo sinut suoraan Kokkolan keskustaan. 

Kokoustilat sijaitsevat lähellä kaupungin ydinkeskustaa Kokkolan kaupungintalolla Kauppatorin laidalla. Kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kauempaa julkisilla kulkuneuvoilla saapuville etäisyys Kokkolan linja-autoasemalta ja rautatieasemalta on n. 400m. Omalla ajoneuvolla saapuville on tarjolla maksutonta pysäköintitilaa. Linja-autopaikat sijaitsevat Kaarlelankadun varrella. Taksit tuovat aina perille saakka. 

Lentäen Kokkola-Pietarsaari lentoasemalle
Lentokenttä (KOK) sijaitsee Kruunupyyssä, n. 20 km Kokkolasta kaakkoon. Tilaa lentokentältä yhteyskyyditys Kokkolaan. Lentokentällä sijaitsevat myös autovuokraamoiden palvelupisteet.

Junalla suoraan keskustaan
Junalla kokousvieras pääsee suoraan kaupungin keskustaan. Kokkolaan on lukuisia aikatauluvuoroja niin pohjoisesta kuin etelästä saapuville. Matka Helsingistä taittuu alle 4 tunnissa. 

Linja-autolla perille
Kokkolan linja-autoasema sijaitsee aivan rautatieaseman tuntumassa. Päivittäin lähtöjä pohjoiseen, etelään ja itään.

Taksilla ovelle
Lentokentältä, rautatieasemalta, linja-autoasemalta tai annetusta osoitteesta tilaat kätevästi Kokkolan Taksiliikenteen numerosta 0100 85 111 tai Kokkolan Aluetaksilta 044 056 8887.

Katso tarkempi sijainti alla olevasta kartasta. Karttaa voi zoomata +/- -näppäimistä. Oheiseen karttaan on merkitty lentokenttä, rautatie-, linja-autoaseman sijainnit sekä taksitolpat.

Kokkola Suomen kartalla

Lentäen Finnairin kyydissä

VR kyyditsee Kokkolaan!

Connection Kokkola-Jakobstad
Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun