Mene sisältöön

Navigaatio

Etsitkö erikoisempaa kokouspaikkaa?

Kokkolasta löytyy myös muutama erikoisempi kokouspaikka. Tässä muutamia tärppejä niihin.

Tankarin majakkasaari
Tankarin majakkasaari on Kokkolan merkittävimpiä nähtävyyksiä. Nyt saarella on mahdollisuus myös yöpymiseen ja sen lomassa vaikka kokoustamiseen. Saarelta löytyy useampi kokoustila, joita Kokous Kokkolan kautta voi vuokrata. Saaren entinen Luotsiasema tarjoaa hienot puitteet kokoustamiseen joko Kokoustila Pilotissa tai Kokoustila Tornissa. Kokoustilavuokraan on mahdollisuus yhdistää myös saunomisen. Tutustu tarkemmin tästä linkistä.

M/S Jenny
Irtaudu laiturista ja anna merituulien inspiroida ajatuksia. Leppoisaa yhdessäoloa ilman keskeytyksiä. Yllätä kokousvieraasi ja vie heidät merelle. Piristävä kevät- tai raikas syysristeily M/S Jennyllä (177 paikkaa) saaristossa saa varmasti kokouspäivän alkamaan tai päättymään hymyissä suin. Laivaristeily voidaan yhdistää myös saaristoseminaariin, taikka rennon kokouksen tiimoilla laiturissa. Laivan 70-paikkaisessa salongissa on saatavilla runsas valikoima suussa sulavia herkkuja.

Villa Elba
Villa Elba tarjoaa merellisen elämyksen. Luonto ja meri tuovat upeat puitteet kokouspäivään ja tilaisuuksiin. Tarjolla myös oheisohjelmaa ja majoitusta. Tutustu Villa Elban tarjontaan täällä.

Golffia ja kokousta
Kokkolan Golf ry upea 18-reikäinen viheriö tarjoaa puitteet kokoustamisen jälkeiselle jaloittelulle. Klubirakennuksen yläkerrasta löytyvät ajanmukaisin varustein varustettu kokoustila ja saunakabinettikin. Myös ravintolapalvelut Golfravintola Drop Placen toimesta löytyvät saman katon alta. Tutustu tarjontaan.

Kokous aidolla Navetanvintillä
Persoonallinen vanhaan navettaan kunnostettu elämys- ja juhlatila, jossa aitoa maalaishenkistä tunnelmaa. Navetanvintti on vokrattavissa kesäisin myös häihin, konsertteihin ja muihin tilaisuuksiin. Navetan vintin lisäksi kohteessa on myös navettaan rakennettu kokoustila. Navetanvintin oma Navettakaffila on myös auki kesäsunnutaisin. Lue lisää täältä.

Uintia kokouksen lomassa
Uintikeskus VesiVeijari tarjoaa kokoustilan upeissa puitteissa lähellä altaita. VesiVeijarissa voi yhdistää mukavasi kokous- ja virkistyspäivän. Tilauksesta VesiVeijari muuttuu myös  yritysten yksityistilaisuuden puitteeksi. Tutustu tarkemmin VesiVeijariin täältä.

Nostalginen Kruununvoudintalo
Talon historia alkaa jo 1600-luvulta. Maa- ja kotitalousnaiset tarjoavat palvelujaan tässä arvokkaassa ympäristössä tuomalla talon historiaa asiakkaille tutuksi makuelämyksien ja tarinoiden kera. Kruununvoudintalolla voi viettää elämyksellisen kokouksen, juhlan tai virkistyspäivän. Tilassa on nykyaikaiset AV-laitteet; langaton nettiyhteys, valkokangas ja dataprojektori. Lisätietoja täältä.

Kesäravintola Mustakari
Kesäravintola Mustakari sijaitsee noin 3 km päässä keskustasta, meren äärellä historiallisessa ympäristössä. Mustakari tarjoaa erikokoisia ruokailukabinetteja sekä tunnelmallisen rantasaunan. Tutustu lähemmin www.raflaamo.fi/fi/kokkola/kesaravintola-mustakari

Öjan kylätalo ja Café Bryggan
Nauti saaristolaismaisemista Kokkolan Öjassa. Monipuoleiset tilat yhteensä yli 200 sadalle. Juhla-, koulutus- ja tapahtumapalvelut 15 vuoden kokemuksella. Auki ympäri vuoden. A-oikeudet. Lisäohjelmana vaelluspaketteja ryhmille ja yrityksille! Puh. 050 3377 522 tai 06 8340 100. Öjantie 454 
www.cafebryggan.fi

Juhlakeskus Amor
Hirsinen Juhlakeskus Amor sijaitsee Palmatien alkupäässä n. 7km päässä keskustasta. Juhlakeskus soveltuu kaikenlaisiin juhliin sekä kokouksiin ja saunailtojen viettoihin erittäin mukavalla paikalla merenrannalla. Kokoustiloihin mahtuu 70-80 henkeä ja juhlatilana Amor palvelee n. 120 henkeä. Amorissa järjestyvät myös kahvitukset ja lounaat. Amor on avoinna ympäri vuoden ja tunnelmaa lisää varsinkin talviaikana takkatulet. Amorissa on myös neljä majoitushuonetta. Kolme kahden hengen ja yksi neljän hengen huone.
Stora Kastkoivistontie 26, 67800 Kokkola
p. 044-2365860, e-mail: juhlakeskusamor@gmail.com
juhlakeskusamor.fi

Kokousta aidossa majakkasaaressa
M/S JennyVilla Elba - kokouspaikka meren äärelläGolffia ja kokoustaKokousta navetan ylisilläUintia ja kokousta
Kesäravintola MustakariÖjan Kylätalo ja kahvila Cafe Bryggan
Juhlakeskus Amor


Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun