Mene sisältöön

Navigaatio

Muita kokoustiloja kaupungissamme

Kokoustaa Kokkolassa voi toki muuallakin kuin Kokous Kokkolan tarjoamissa tiloissa. Mikäli etsit kohdetta jossa majoitus ja kokoustila löytyvät samasta paikasta, ovat hotellit hyvä vaihtoehto. Tutustu linkkien kautta hotellien omaan tarjontaan tai suurempaan juhlaan sopivaan Snellman-saliin. Linkki johtaa myös kohteen myyntipalveluun, josta varaaminen on helppoa.

Original Sokos Hotel Kaarle

Original Sokos Hotel Kaarle toivottaa sinut tervetulleeksi kotikaupunkiinsa. Kaarle tarjoaa hyvän vuoteen ja yksityisyyden lisäksi korkeatasoisia kokoustiloja sekä erinomaista ruokaa aamiaisesta pitkälle iltaan. Sen takeena on Kaarlen aito, originaali palvelu. Tervetuloa!
Kauppatori 4
puh. 020 7808 920
www.sokoshotels.fi 

Hotel Kokkola
Hotel Kokkola on viihtyisä, tunnelmallinen ja tasokas kaupunkihotelli Kokkolan sydämessä. Tarjoamme vieraillemme ystävällisen palvelun lisäksi rauhallisuutta, savuttomuutta ja kellarikerroksen parkkihallin. Saatavilla myös perhehuoneita ja -huoneistoja.
Rantakatu 14, 67100 Kokkola
puh. 06 8241 000
www.hotelkokkola.fi

Finlandia Hotel Seurahuone
Yksityistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1894. Finlandia Hotel Seurahuone tarjoaa majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita Kokkolan keskustassa, vanhankaupungin kupeessa. Kahdessa suuremmassa kokoustilassamme Rautavaara- ja Donner-kabineteissa kokoustaa mukavasti jopa 40 henkilön ryhmä. Pienemmille porukoille neuvotteluhuone Kallio tarjoaa mukavan ympäristön pienelle palaverille. Tutustu valmiisiin paketteihimme tai pyydä tarjous myynniltämme. Räätälöimme Teille tilaisuuden toiveidenne mukaan. Aamiaispaketit alk. 14€/hlö.
Torikatu 24, 67100 Kokkola
puh. 020 7959 600
www.seurahuone.com 

Hotel Nukkumatti
Rautatienkatu
puh. 06 8243 200

Snellman-sali
Snellman-sali soveltuu erilaisiin tilaisuuksiin aina konserteista messutapahtumiin ja konferensseihin saakka.
Vingenkatu 18, 67100 Kokkola
puh. 044 7809 714
www.snellman-sali.fi


Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Sivun alkuun