Mene sisältöön

Navigaatio

Piristä päivääsi oheisohjelmalla


Etsitkö kokousvieraille tai tilaisuuteen piristävää oheisohjelmaa. Tänne olemme keränneet niistä muutamia vuosien aikana suosikeiksi kohonneita ohjelmanumeroita ja pakettiehdotuksia sinunkin hyödynnettäväksi. Kokkola tarjoaa useita eri vaihtoehtoja oheisohjelmalle maalla ja merellä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja anna meidän kertoa niistä lisää.

Kulttuurikierros Kokkolassa
Lähde neiti Adelinan ja täti Sofian kanssa aikamatkalle. Elämyksellisiä ja ihastuttavia promenadeja tai kiertoajeluja esimerkiksi Neristanissa, Kokkolan vanhassa kaupungissa. Neristan on yksi Suomen parhaiten säilyneitä suurvalta-ajan kaupunkikokonaisuuksia. Päivän kruunaa tasokas illallinen.

Mustakari ja Kahakkailta
Jännittävä ilta alkaa pienellä historiikilla Kriminsodan Halkokarin kahakasta joka käytiin 1800 luvulla. Herkullinen ruoka kannetaan pöytiin isoilla lankuilla ja ajanhenkeen syödään käsin ja paljon. Ruokailu toteutetaan kesäkuukausina Suomen yhdellä vanhimmista pursiseuroista Mustakarilla tai talvisin Original Sokos Hotel Kaarlessa. 

Kiertoajelut ja promenadit Neristanissa
Kokkola kiertoajelu antaa kuulijalleen Kokkolan pähkinänkuoressa. Kierroksen aikana kuullaan Kokkolan tarina 1600-luvun merikaupungista tämän päivän keski-Pohjanmaan maakuntakeskukseksi.  

Solmi sopimuksesi veden äärellä
Irtaudu laiturista ja anna merituulien inspiroida ajatuksia. Leppoisaa yhdessäoloa ilman keskeytyksiä. Yllätä kokousvieraasi ja vie heidät merelle. Piristävä kevät- tai  syysristeily m/s Jennyllä (177 paikkaa) saaristossa saa varmasti kokouspäivän alkamaan tai päättymään hymyissä suin. Laivaristeily voidaan yhdistää myös saaristoseminaariin, taikka rennon kokouksen tiimoilla laiturissa. Laivan 74-paikkaisessa salongissa on saatavilla runsas valikoima suussa sulavia herkkuja.

Tuhansien tarinoiden Tankar
Tankarin majakkasaari on karun kaunis saari 17 kilometriä Kokkolasta.  Saari on toiminut jo vuosisatojen ajan hylkeenpyytäjien ja kalastajien tukikohtana sekä merkittävänä maamerkkinä merenkulkijoille. Täydellinen paikka järjestää kokous ja elämys yhtä aikaa. Kokousta luotsiaseman kokoustila Tornissa, josta ikkunat aukeavat joka ilmansuuntaan, taikka tunnelmallisella luotsiasemalla, saaren ravintolassa, majakkamestarin talossa tai kalliolla meren äärellä. Opastettu saarikierros, kalakeittoateria sekä saaristolaissauna kruunaavat kokouksesi. Voit myös viettää yön majakkasaarella.

Luontoaktiviteetit
Kokkola tarjoaa myös monipuolisia vaihtoehtoja oheisohjelmalle luonnon helmassa, kuten mm. melontaa, veneilyä, ratsastusta, maastopyöräilyä, patikointia, geokätköilyä.

Talvinen avantouinti
Koe erinlainen talvinen luontoelämys ja rentoudu kokousporukalla avantouinnilla - osalle varmaankin uusi ja ikimuistoinen kokemus.

Energiaa päivääsi
Yhdistä kokouspäivääsi virkistävää tekemistä. Tarjottavana ovat muun muassa seuraavat liikunnalliset oheisohjelmat:
- puistojooga tai -jumppa
- kanoottikoulu ja melontaretki
- talvinen potkukelkkasafari
- vesijumppa  ja kuntouintia
- savusauna uintikeskus VesiVeijarissa
- shoppailua tunnelmallisissa pikku putiikeissa, aarreaittojen antiikkiliikkeissä tai tee löytöjä lukuisilla kirpputoreilla.
- tutustu myös kesäkeskiviikkoisin huippusuosittuun iltatoriin. 

Teemalliset tapahtumat, teatterit ja konsertit
Museot, musiikki- ja kulttuuritapahtumat, Kokkolan kaupunginteatteri ja harrastajateatterit, Snellman-salin viihdekonsertit, Kokkolan Venetsialaiset sekä lukuisat muut tapahtumat saavat vieraasi viihtymään. Kulttuuritarjonnasta lisää tietoa löytyy täältä

Piristystä päivään oheisohjelmalla


Kulttuurikierroksia Ajankaiun kanssa

Kokousta Majakkasaarella

Konsertteja ja teatteria

Tekstisi tulee tähän.matkailu

Sivun alkuun