Till innehållet

Innehållsförteckning

Söker du en konferensplats utöver det vanliga?

I Karleby finns också några mera ovanliga konferensplatser. Här presenterar vi några av dem.

Tankar fyrö
Tankar fyrö är en av Karlebys viktigaste sevärdheter. Nu kan man också övernatta och till exempel hålla ett möte på Tankar. På ön finns flera mötesrum som kan hyras via Kongress Karleby. Den förra Lotsstationen har två fina mötesrum, Pilotti och Torni. Det går också bra att införliva bastubad i hyran för konferenslokalen. Bekanta dig närmare via länken.

M/S Jenny
Kasta loss och låt havsvindarna inspirera dig. Njut av trevlig samvaro utan avbrott. Överraska dina konferensgäster och ta dem med ut på havet. Inled eller avsluta konferensdagen med en uppiggande vårkryssning eller en frisk höstkryssning i skärgården på M/S Jenny (177 platser) som får deltagarna att le. Kryssningen kan också kombineras med ett skärgårdsseminarium eller med ett avslappnat sammanträde vid bryggan. Farkostens salong har 70 platser och ett brett sortiment av delikatesser.

Villa Elba
Villa Elba bjuder på upplevelser i naturen och vid havet och utgör en fin omgivning för en konferensdag eller något annat evenemang. Villa Elba erbjuder också kompletterande program och logi. Bekanta dig närmare med tjänster här.

Golf och konferens
Gamlakarleby Golf ry:s fantastiska bana med 18 hål ger dig frisk luft efter konferensen. I klubbhusets övre våning finns ett välutrustat konferensrum och ett bastukabinett. Under samma tak finns också golfrestaurangen Drop Place. Bekanta dig med tjänster här.

Konferens på en äkta fähusvind
En personlig plats för upplevelser och fester på en fint inredd fähusvind som andas äkta lantliv. Sommartid kan fähusvinden hyras till exempel för bröllop, konserter eller dylikt. I själva fähuset finns också ett mötesrum. Fähuscaféet har också öppet sommarsöndagar. Läs mera här.

Simma i samband med konferensen
Badcentret VesiVeijari har ett fint mötesrum i närheten av bassängerna. I VesiVeijari kan du tillbringa en trevlig och uppfriskande mötesdag. Företag kan också hyra VesiVeijari för sina egna behov. Bekanta dig med utbudet här.

Nostalginen Kruununvoudintalo
Husets historia går så långt tillbaka som till 1600-talet. Föreningen Maa- ja kotitalousnaiset, som driver verksamheten, gör husets historia bekant för besökarna med hjälp av smakupplevelser och berättelser. Kronofogdegården lämpar sig utmärkt för en upplevelserik konferens, fest eller rekreationsdag och har modern AV-utrustning: trådlös internetförbindelse, vitduk och dataprojektor. Läs mera här.

Sommarrestaurangen Mustakari
Restaurang Mustakari ligger ca 3 km från centrum, i en historisk miljö vid havet. Mustakari har kabinett av olika storlekar och en stämningsfull strandbastu. Närmare www.raflaamo.fi/fi/kokkola/kesaravintola-mustakari

Öja byagård och Café Bryggan
Njut av det vackra skärgårdslandskapet i Öja. Byagården har mångsidiga lokaliteter för mer än 200 personer och 15 års erfarenhet av fester, utbildningar och evenemang. Byagården har öppet året runt och A-rättigheter. Vi erbjuder också vandringspaket för grupper och företag.
Tfn 050 3377 522 eller 06 8340 100. Öjavägen 454 
www.cafebryggan.fi   

Festcenter Amor
Festcenter Amor ligger i början av Palmavägen, ca. 7 km från centrum. Festcentret är lämplig för alla typer av fester (för ca 120 personer), möten (ca 70-80 personer) och bastukvälls underhållning i en mycket trevlig plats vid havet. Amor är öppet året runt och mer stämning ger särskilt under vintern de brinande eldstaden. I Amor finns det även fyra inhysningsrum. Tre stycken dubbel rum och ett rum med bädd för fyra personer.
Stora Kastkoivistontie 26, 67800 Karleby
Tfn 044 2365 860, e-mail: juhlakeskusamor@gmail.com
juhlakeskusamor.fi

Kokousta aidossa majakkasaaressa
M/S JennyVilla Elba - kokouspaikka meren äärelläGolffia ja kokoustaKokousta navetan ylisilläUintia ja kokousta
Kesäravintola MustakariÖjan Kylätalo ja kahvila Cafe BrygganFestcenter Amor

Tekstisi tulee tähän.
matkailu

Upp