Hyppää sisältöön

TANSSILEIRI MOVE!

Ensi kesänä tanssitaan Kokkolassa jälleen, kun Tanssileiri MOVE! järjestetään tuttuun tapaan neljän leirin kokonaisuutena! Tältä sivulta löydät tiedot mm. leirien sisällöistä, opettajista sekä ilmoittautumiseen liittyvistä asioista.

Tervetuloa mukaan tanssimaan!

___________________________

Päiväleiri 1. ALKEET

vko 26, 26.–30.6.

ma-to klo 10.00-14.00

pe klo 10.00-13.00

Leiri on suunnattu 7–12-vuotiaille, joilla on tanssikokemusta alle 2 vuotta tai ei ollenkaan. Leiripäivät koostuvat tanssitunneista, muusta liikunnallisesta toiminnasta ja muista mukavista aktiviteeteista. Leiri huipentuu viimeisenä päivänä järjestettävään pieneen esitykseen, jossa jaetaan myös leiritodistukset. Leiriläisten on mahdollista osallistua halutessaan myös Tanssitorstai -näytökseen 6.7. klo 18.00 leirillä harjoiteltavalla leiritanssilla.

Leirin tanssilajeina ovat showtanssi, discotanssi ja hip hop.

Leirin hinta 60€

___________________________

Päiväleiri 2. JATKOTASO

vko 27, 3.–7.7.

ma-to klo 10.00-14.00

pe klo 10.00-13.00

Leiri on suunnattu 10–12-vuotiaille, joilla on tanssikokemusta yli 2 vuotta. Leiripäivät koostuvat tanssitunneista, muusta liikunnallisesta toiminnasta ja muista yhteisistä aktiviiteeteista. Leiri huipentuu viimeisenä päivänä järjestettävään pieneen esitykseen, jossa jaetaan myös leiritodistukset. Leiriläisten on mahdollista osallistua halutessaan myös Tanssitorstai -näytökseen 6.7. klo 18.00 leirillä harjoiteltavalla leiritanssilla.

Leirin tanssilajeina toimivat showtanssi, discotanssi ja hip hop.

Leirin hinta 60€

____________________________

 

Iltaleiri 1. KESKITASO

vko 26, 26.–29.6.

ma-to klo 17.30-20.00

Leiri on suunnattu noin 13–16-vuotiaille tanssin harrastajille, mutta vanhemmatkin tanssinharrastajat ovat tervetulleita mukaan leirille. Illat koostuvat kahdesta tanssitunnista, showtanssista (tekniikka ja koreografia) sekä sivulajitunnista. Sivulajin tunteina kahtena ensimmäisenä iltana tanssitaan reggaetonia ja kahtena jälkimmäisenä discotanssia.

Showtanssituntien puitteissa rakennetaan lyhyt koreografia, joka on mahdollista esittää Tanssitorstai -näytöksessä 6.7. klo 18.00.

Leirin hinta 50€

____________________________

 

Iltaleiri 2. EDISTYNEET

vko 27, 2.–6.7.

su-ke klo 17.30-21.00

to klo 16.30-19.30

Leiri on suunnattu haastetta kaipaaville yli 13-vuotiaille edistyneen tason tanssin harrastajille ja tanssinohjaajille. Leiri-illat koostuvat kolmesta tanssitunnista: tekniikka-, koreografia- (esityskoreografian harjoittelu) ja lajitunnista. Lajitunteina kahtena ensimmäisenä iltana tanssitaan reggaetonia ja kahtena jälkimmäisenä discotanssia. Viimeisenä leiri-iltana esiinnymme Tanssitorstai-näytöksestä 6.7. klo 18.00.

Leirin hinta 60€

________________________________

 

Taitotasoista

Tasokuvaukset ovat suuntaa antavia. Tasokuvausten tarkoituksena on auttaa ilmoittautujaa valitsemaan osallistujalle mahdollisimman sopiva leiri ikään ja taitotasoon nähden onnistuneen leirikokemuksen saamiseksi. Mikäli taitotaso mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostitse (tanssileirimove (at) gmail.com), niin mietitään yhdessä paras mahdollinen taitotaso!

 

Päiväleirien tasot:

Alkeet: Suunnattu aloitteleville tanssin harrastajille ja tanssijoille, joilla on tanssiharrastus kokemusta alle kaksi vuotta.

Jatkotaso: Suunnattu tanssijoille, joilla on tanssiharrastus kokemusta vähintään 2 vuoden ajalta.

 

Iltaleirien tasot:

Keskitaso: Suunnattu jo tanssia harrastaneille. Tämä leiri soveltuu esimerkiksi erinomaisesti niille tanssijoille, jotka ovat käyneet Tanssileiri MOVE!n päiväleireillä aikaisempina vuosina! 

Edistyneet: Suunnattu tavoitteellisesti harrastaville tanssijoille. Suosituksena aktiivista tanssiharrastusta vähintään 6 vuotta.

 

Lisäksi molemmille iltaleireille ovat tervetulleita myös ne tanssijat, jotka eivät harrasta aktiivisesti tanssia, mutta omaavat vahvan tanssiharrastus taustan. Vaikka Iltaleiri 1. suositus iäksi on laitettu 13-16-vuotta, voi leirille osallistua myös vanhemmat tanssijat

 

Opettajat

Leirien opettajina toimivat tuttuun tapaan kokkolalaislähtöiset Mimmi Marjamaa ja Sara-Sofia Sarkkinen-Rintala. Molemmat ovat valmistuneet Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajiksi ja toimivat päätoimisina tanssinopettajina.

 

Leiripaikka

Tämän vuoden leiripaikkana toimii Chydeniuksen koulu! (osoite: Antti Chydeniuksenkatu 20)

________________________________

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan helatorstaina 18.5. ja on auki 18.6. saakka.

 

Toukokuun aikana ilmoittautuneille tarjoamme Early bird tarjouksena 5€ alennuksen leirin normaalihinnasta. Osallistuessasi useammalle leirille saat alennuksen kustakin leiristä.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Sen vuoksi suosittelemme tekemään ilmoittautumiset hyvissä ajoin leiripaikan varmistamiseksi. Ilmoittautuessasi leirille, jonka osallistujapaikat ovat jo täyttyneet, olemme sinuun yhteydessä erikseen sähköpostitse.

 

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova! Peruutukset ainoastaan sairaustapauksissa lääkärintodistuksella. 

 

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan 18.5.–18.6. välisenä aikana.

https://forms.gle/Rw8nNYWvrTuUcsFn9

 

________________________________

Muuta

 

Infoamme leirikohtaisista asioista sekä leiriä koskevista käytännön järjestelyistä leirikirjeissä, jotka lähetetään osallistujille juhannusviikolla (vko 25) ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tiedotamme leirikirjeiden lähettämisestä myös meidän sosiaalisen median kanavilla.

 

Mikäli ette saa leirikirjettä juhannusviikolla, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse.

 

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tanssileirimove(a)gmail.com

 

Pysy ajan tasalla leireihin liittyvissä uutisista sekä tiedoista seuraamalla Tanssileiri MOVE! :n sosiaalisen median kanavia. Löydät meidät instagramista @tanssileirimove sekä facebookista: Tanssileiri MOVE!

 

Leiri järjestetään yhteistyössä Kokkolan kaupungin, kulttuuri-, nuoriso- ja opetuspalvelujen kanssa.

 

TERVETULOA TANSSIMAAN!