Hyppää sisältöön

Palvelumme sijoittujille – LUONNOS

Ketterästi Kokkolaan! Kokosimme tutustumispaketit yrityksille ja yrittäjille – olisiko Kokkola sinun yrityksesi uusi kotipaikka?

Meillä on kansainvälinen toimintaympäristö,  loistava logistiikka, ja pitkät viennin ja kaupan perinteet. Toivotamme kaikki uudet yritykset tervetulleiksi alueellemme, ja huolehdimme  sijoittumiseen liittyvistä asioista yrityksesi apuna.

 

Kiinnostaako Kokkola?

Soita ja sovi helpot treffit kanssamme!

Sijoittumistiimimme tekee yrityskäyntejä eri puolilla maata. Tuomme  mukanamme aimo annoksen tietoa Kokkolan sijoittumismahdollisuuksista, yritysympäristöstä ja ekosysteemistämme. Seuraava askel voisi ollakin yhteinen päivä Kokkolassa.

Ota yhteyttä

nimi

nimi

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Kokkolaan!

Esittelemme Sinulle logistisesti loistavan, ilmapiiriltään innostavan Kokkolan. Tutustustumispäivän sisältö viimeistellään yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

  • Kokkola yrityksen toimintaympäristönä – meillä on laajempi horisontti.
  • Sijoittumistiimimme palvelut
  • Kohdevierailu livenä tai virtuaalisesti

Ota yhteyttä

nimi

nimi

Laajenna asiakkaasi horisonttia!

Suihkulähteet iltavalaistuksessa

Ota irtiotto arjen ympäristöstä, ja kutsu uudet tai nykyiset asiakkaasi ja sidosryhmäsi Kokkolaan! Invest In -tiimimme esittelee  Kokkolan yritysympäristön tarjoamia mahdollisuuksia tilaisuuden aluksi. Päivän muun ohjelman valitset sinä Visit Kokkolan runsaasta ja uniikista valikoimasta.

Lisätiedot:

VisitKokkola

Sijoittumistiimi

Oikoteitä omatoimiselle sijoittujalle

  • Tontit ja toimitilat

    Toimitilarekisteri

  • Pikkuteksti ja linkki

Ota yhteyttä!