Olet tässä

Liittyminen Kokkolan Veden vesi- ja viemäriverkostoon

Vesilaitosjohtokunta on kokouksessaan 18.9.2018 päättänyt, että Kokkolan Veden yleiset toimitus- ja sopimusehdot otetaan käyttöön 1.1.2019 alkaen. Uusilla toimitus- ja sopimusehdoilla korvataan aiemmat vuodelta 2007 olevat vastaavat ehdot. Uudet toimitus- ja sopimusehdot ovat Vesi- ja viemärilaitosyhdistyksen (VVY) suositusmallin mukaiset.

Huom! Pääset täyttämään liittymishakemuksen tutustumalla ja hyväksymällä Kokkolan Veden sopimusehdot.


Toimi seuraavasti:

1.  Täytä liittymishakemus / lausuntokaavake. Hakemuksia saatavilla myös toimistoltamme. Palauttakaa liittymishakemus liitteineen Kokkolan Veden toimistolle, Varastotie 4, 67100 Kokkola. Vapaa-ajan asumiseen liittyvissä asioissa ota aina yhteyttä Kokkolan Veteen!   
2.   Kokkolan Vesi käsittelee hakemuksen.   
3.   Rakennusluvan myöntämisen jälkeen, toimita kahtena sarjana kiinteistönvesi- ja viemäripiirustukset (lvi-asemapiirros, lvi-pohjapiirrokset ja kalusteluettelo). Kokkolan Vesi käsittelee suunnitelmat ja palauttaa toisen sarjan hakijalle ja toinen jää Kokkolan Vedelle. Puutteellisia hakemuksia tai suunnitelmia ei käsitellä.   
4.   

Seuraavaksi tehdään liittymissopimus kirjallisena Kokkolan Veden ja liittyjän kesken. Liittymissopimuksessa liittyjä saa tarkat liittymiskohdat, padotuskorkeudet ja liittymismaksut sekä muut erityisehdot.

Mikäli sopimus laaditaan useammalle kuin yhdelle nimelle tulee kaikkien sopimuksessa mainittujen allekirjoittaa se. Kokkolan Veden puolesta liittymissopimus allekirjoitetaan toimistollamme Varastotie 4.

Sopimuksessa noudatetaan Kokkolan veden sopimusehtoja ja yleisiä  toimitusehtoja, jotka luovutetaan liittyjälle viimeistään liittymissopimusta tehtäessä. Maksujen osalta noudatetaan Kokkolan Veden taksoja ja hinnastoa.

5.   

Lisätietoja liittymisasioista antavat vesilaitosmestarit.


Vaikka asuntoihin on asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit, laskuttaa Kokkolan Vesi vain asentamaansa päävesimittaria.Sivun alkuun

Päivitetty 16.1.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta