Olet tässä

Musiikki

Musiikkiosasto sijaitsee kirjaston 1. kerroksessa.

Musiikkiosastolla on äänitteitä, musiikkikirjoja, -lehtiä ja -DVD-levyjä, nuotteja ja musiikin hakuteoksia. Tiedot musiikkiaineistosta löydät Anders-Finnasta. Kysy apua virkailijalta!

Lainaa ukulele!

Nyt voit lainata Kokkolan pääkirjastosta ukulelen. Laina-aika 2 viikkoa. Ukulelen mukana tulevat soitonopas, kantokassi ja viritin.

Pienikokoinen ukulele sopii hyvin soittoharrastusta aloittavan ensimmäiseksi soittimeksi. Soittaminen ei vaadi voimaa, pitkiä sormia tai suurta sorminäppäryyttä.

WP_20170208_12_31_10_Pro.jpg

Naxos Music Library

Kokkolan kaupunginkirjaston kirjastokortilla voit käyttää maksuttomasti kolmea Naxos Music Library -palvelua:

Naxos Music Library - klassisen musiikin online-kirjasto

Naxos Music Library Jazz - jazzmusiikkia

Naxos Music Library World - maailmanmusiikki

Lisätietoja palveluiden sisällöstä: http://www.fg-naxos.fi/nml.asp

Ohjeet ovat englanninkieliset. Palvelu on toteutettu streaming-tekniikalla. Jotta palvelu toimisi, selainasetuksissa täytyy hyväksyä kaikki evästeet.

Naxos Music Library -palveluun voi olla yhtä aikaa kirjautuneena viisi käyttäjää, Naxos Music Library Jazz ja Naxos Music Library World -palveluihin kaksi käyttäjää. Kaikissa kuuntelujakson enimmäispituus on kaksi tuntia.

  • Kirjoita Library card number -kenttään kirjastokorttisi numero ja kirjaudu sisään
  • Kun lopetat kuuntelun, muista kirjautua ulos Log-Out -painikkeella, jotta vapautat linjan seuraavalle kuuntelijalle.


Musiikkia aiheesta

Musiikkia aiheesta -tietokanta on tarkoitettu avuksi niille, jotka etsivät tiettyyn aiheeseen, esimerkiksi eläimiin, kulkuneuvoihin tai vuodenaikoihin liittyvää musiikkia tai vaikkapa ”vesimusiikkia”. Palvelu sisältää viitteitä lähinnä klassisen eli taidemusiikin soitinsävellyksiin, mutta mukana on myös laulumusiikkiteoksia. 

Fordell-kokoelma

Vuonna 1970 Erik Fordell lahjoitti yhdessä vaimonsa Anna-Lisa Fordellin kanssa kirjakokoelmansa, kirjeenvaihtonsa, nuottinsa ja käsikirjoituksensa sekä levytyksensä Kokkolan kaupunginkirjastolle. Kokoelma sijaitsee musiikkiosastolla.musiikki1.jpg 

Sivun alkuun

Päivitetty 4.11.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta