Olet tässä

Ala laputtaa Kokkolan kirjastoissa!

20.11.2017

Tänään maanantaina 20.11. alkaa kaikissa Kokkolan kirjaston toimipisteissä Ala laputtaa Kokkolan kirjastoissa! –kampanja. Tarkoituksena on saada mahdollisimman monen asiakkaan mielipide siitä, mikä kirjastotilassa ja kalusteissa on hyvää ja mikä huonoa.

Asiakkaat voivat antaa palautetta itsenäisyyspäivään saakka liimaamalla punaisen, keltaisen tai vihreän lapun siihen paikkaan kirjastossa, jota huomio koskee. Halutessaan lappuun voi kirjoittaa tarkemmat kommentit ja terveiset kirjastolle.

Lapun väri kertoo mielipiteen. Punainen lappu viestii, että tämä ei toimi tai tämän pitäisi olla toisessa paikassa. Keltainen väri kertoo, että tämä menettelee, mutta jotain puuttuu.  Vihreän värin saa paikka, joka on hyvä, lempipaikka kirjastossa.

Palaute kerätään valokuvaamalla laput paikoillaan ja tallentamalla kommentit. Tietoa käytetään hyväksi kirjastotilojen kehittämisessä.

KIRJASTO ON KAUPUNGIN SYDÄN – tule mukaan sydämen asialle!

Kirjastossa kokoontuu maanantai-iltana 27.11. asiakasraati, jossa ideoidaan kirjaston kehittämistä. Tapaamisessa pohditaan, miten kirjaston tiloja voisi uudistaa ja kehittää, mikä voisi olla toisin, mitä itse haluaisit lisää, mitä ehkä vähemmän. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu kirjastotoimen johtaja Susann Forsbergille puh. 044 7809546.

Päivitetty 20.11.2017 | Lähetä palautetta | Tulosta