Olet tässä

Lähde mukaan kieliä oppimaan!

5.5.2017

E-kirjaston kielikevät -kampanja Anders-kirjastoissa 8. - 31.5.

Ellibs ja kielten e-oppimateriaalien kustantaja Lingonet tarjoavat toukokuussa kaikkien kirjastojen asiakkaille mahdollisuuden tutustua kielten verkko-opiskeluun ilmaiseksi. Kampanjan aikana asiakkaat voivat vapaasti lainata Lingonetin e-oppimateriaaleja kaikkien kirjastojen Ellibs-kirjastossa.

Kampanjan e-oppimateriaalit löytyvät toukokuun loppuun saakka kirjaston Ellibs-liittymän etusivulta, jonka osoite on Anders-kirjastoilla https://www.ellibslibrary.com/anders. Kampanjan aikana lainatut e-oppimateriaalit ovat käytettävissä koko normaalin laina-ajan loppuun.

Ellibsin e-oppimateriaalit toimivat kaikilla selaimilla, parhaiten tietokoneella tai tabletilla. Materiaalien käyttöä varten tarvitaan kaiutin tai kuulokkeet. Lainaamiseen tarvitaan kirjastokortti ja pin-koodi.

Kielten e-oppimista lapsille ja kieltä jo taitaville

Kampanjaan kuuluu kahdeksan Lingonetin kielikurssia: neljä LingoPix-ohjelmaa, joiden avulla lapset ja vasta-alkajat voivat opetella kielen alkeita innostavasti ja pelimäisesti, ja neljä LingoPro-ohjelmaa, jotka auttavat aikuisia parantamaan työelämän kielitaitoaan.

Lisätietoa kampanjasta saa sähköpostitse osoitteesta info@ellibs.fi. Kampanjan e-oppimateriaaleja ja kielten e-oppimista esitellään laajemmin myös Ellibsin ja Lingonetin Facebook-sivuilla.

Kirjastot, Ellibs ja Lingonet toivottavat antoisia oppimishetkiä e-kirjastossa!

Päivitetty 5.5.2017 | Lähetä palautetta | Tulosta