Olet tässä

Helmikuun alun vieraita kirjastossa

28.1.2020

Helmikuun alkupuolella on Kokkolan kaupunginkirjastossa useita kaikille avoimia vierailuja. Kuukauden ensimmäisenä lauantaina kello 13 Seija Johnson ja Elisa Maunumäki kertovat tarinoita Kokkolasta. Seija Johnson keskittyy pukeutumiseen ja Elisa Maunumäki naisten elämään Kokkolassa 1700-1800-luvuilla. Tilaisuus on Hongell-salissa.

Tohtori, kirjailija Erkki Kujala vierailee Kälviän kirjastossa maanantaina 3.2. kello 18. Kujala luennoi teemasta riisitautisukupolvesta hyvinvointi-Suomen rakentajiksi uuden omaelämäkerrallisen kirjansa Sisulla ja sydämellä pohjalta.

Oletko miettinyt miltä tuntuu asua toisessa maanosassa? Haluaisitko tietää lisää kiinalaisesta kulttuurista ulkomaalaisen silmin? Pia Järvi asui Shanghaissa kaksi vuotta perheensä kanssa ja opiskeli kiinan kieltä yliopistossa. Tuohon aikaan mahtui monenlaisia kokemuksia ja elämyksiä. Keskiviikkona 12.2. kello 17.30 hän kertoo niistä luennossaan Nojatuolimatka Kiinaan ja Shanghaihin Hongell-salissa.

Kaupunginkirjasto järjestää myös ruotsinkielisiä tapahtumia. Maanantaina 3.2. kello 18 Hongell-salissa keskustellaan teatterielämästä - paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Illan keskustelijoina ovat Isa Lindgren-Backman, Mats Holmqvist ja Sofie Lybäck. Keskustelua ohjaa Sofie Stara.

Toinen ruotsinkielinen tilaisuus on tiistaina 11.2. kello 18. Tuolloin Gustav Björkstrand, Johan Helander ja Jolin Slotte keskustelevat todellisuuden ja tarujen Maria Åkerblomista otsikolla Överträffar verkligheten dikten? - Voittaako todellisuus tarun? Keskustelua ohjaa Sofie Stara.

TARINOITA KOKKOLASTA
Lauantaina 1.2. kello 13 Hongell-salissa

TEATERLIV – LOKALT, NATIONELLT OCH INTERNATIONELLT
Maanantaina 3.2. kello 18 Hongell-salissa

KIRJAILIJAVIERAANA ERKKI KUJALA
Maanantaina 3.2. kello 18 Kälviän kirjastossa

MARIA ÅKERBLOM – ÖVERTRÄFFAR VERKLIGHETEN DIKTEN?
Tiistaina 11.2. kello 18 Hongell-salissa

NOJATUOLIMATKA: KIINA & SHANGHAI
keskiviikkona 12.2. kello 17.30 Hongell-salissa

Päivitetty 30.1.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta