Olet tässä

Helmikuun loppupuolen vieraita kirjastossa

10.2.2020

Tulevana lauantaina 15.2. kello 13 vierailee kirjailija Sanna Wikström kaupunginkirjastossa. Kokkolalaislähtöinen Sanna Wikström on Hidasta elämää -sivuston perustaja ja hyvinvointikouluttaja. Sannan kynästä -blogissaan hän käsittelee aiheita, jotka nousevat tavallisesta arjesta ja oikeasta elämästä.

Sanna Wikström on julkaissut useita kirjoja, viimeisimpänä Hyvän mielen villasukat yhdessä kokkolalaisen Mia Sumellin kanssa. Luennollaan kirjaston Hongell-salissa Sanna Wikström kertoo kirjoistaan ja Kokkolan merkityksestä hänelle.

Nojatuolimatkailu kaupunginkirjastossa jatkuu, kun Tom Forsström kertoo karhujahtimatkastaan Kanadaan tiistaina 25.2. kello 18. Tilaisuus on ruotsinkielinen. Huomioi muuttunut päivä.

Aiemminkin Kokkolan kirjastossa vieraillut Rolf Wirtanen on kiertänyt Lapissa ja valokuvannut kaikki neljä vuodenaikaa. Keskiviikkona 26.2. klo 17.30 kirjaston Hongell-salissa hän kertoo tarinoita vaelluksilta ja näyttää valokuvia otsikolla Tuokio Lapin tunnelmaa - tarinoita ja balladeja vaelluksilta. Wirtanen myös soittaa kitaraa ja laulaa luontoaiheisia lauluja.

Tohtori, kirjailija Erkki Kujala luennoi sota-ajan lasten elämänvaiheista puutteen Suomesta kukoistuksen yhteiskuntaan lauantaina 29.2. klo 13 Hongell-salissa. Samalla hän esittelee aiheeseen liittyvää uutta omaelämäkertakirjaansa Sisulla ja sydämellä.

Kaupunginkirjaston tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Kirjailijavieraana Sanna Wikström

lauantaina 15.2. kello 13 Hongell-salissa

Nojatuolimatka: Karhujahdissa Kanadassa / Tom Forsström

tiistaina 25.2. kello 18 Hongell-salissa

Tuokio Lapin tunnelmaa - tarinoita ja balladeja vaelluksilta / Rolf Wirtanen

keskiviikkona 26.2. klo 17.30 Hongell-salissa

Kirjailijavieraana Erkki Kujala

lauantaina 29.2. klo 13 Hongell-salissa

Päivitetty 10.2.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta