Olet tässä

Kansallispuistot – maamme luonnon helmet

4.9.2018

Ammattiluontokuvaaja ja toimittaja Tea Karvinen saapuu Kokkolan kaupunginkirjastoon kertomaan retkistään Suomen kansallispuistoissa maanantaina 10.9. klo 17.30. Kuvaesitys pohjautuu hänen viime syksynä ilmestyneeseen valokuva- ja tietokirjaan Kansallispuistot – maamme luonnon helmet.

Karvinen on ammattiluontokuvaaja ja toimittaja Rovaniemeltä. Hänen valokuva- ja tietokirjansa on saanut suuren suosion ja siitä on otettu jo kuusi painosta. Kirjaa varten hän haastatteli yli 150 asiantuntijaa, joista monet vei mukaan maastoon. Kirja on saatavilla myös englanninkielisenä.

Karvinen on kolunnut seitsemän vuotta Suomen kansallispuistoja eri vuodenaikoina. Hän on käynyt useampaan kertaan jokaisessa 40 kansallispuistossa ja viettänyt niissä yli 720 päivää vuodesta 2010 lähtien.

Nyt Tea Karvinen kiertää ympäri Suomea kertomassa Suomen 40 kansallispuistosta valokuvin ja sanoin. Esitykset koostuvat puhekuvaesityksestä ja multimediaesityksestä. Teknisen osuuden hän on tehnyt yhdessä multimediaan erikoistuneen kuvaajan Kari Kuukan kanssa.

Lisätietoja: http://www.teakarvinen.com

Päivitetty 11.9.2018 | Lähetä palautetta | Tulosta