Olet tässä

Kirjastosta KPV:n otteluun

3.12.2019

Kokkolan kaupunginkirjastosta voi lainata myös KPV:n kausikortin aiemmin lainattavissa olleiden salibandyseura Nibacos Kokkolan kausikorttien lisäksi. Suomen Cupin ottelut alkavat tammikuussa, joten KPV:n kausikortit ovat käytössä jo heti ensimmäisessä ottelussa 25.1. AC Oulua vastaan.

- Kausikortin lainaaminen madaltaa kynnystä lähteä tutustumaan uuteen lajiin tai elämykseen, eikä lähteminen jää lainakortilla ainakaan rahasta kiinni, kirjastotoimen johtaja Susann Forsberg Kokkolan kaupunginkirjastosta sanoo.

Kausikorteilla on viikon laina-aika

Kuvassa kaksi KPV:n kausikorttia.

Kausikortit ovat lainattavissa pääkirjaston asiakaspalvelusta. Korteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista.

Kausikorttia ei voi uusia eikä varata ja se on palautettava pääkirjaston asiakaspalveluun kirjaston aukioloaikana. Mikäli korttia ei palauta eräpäivään mennessä, sen hinta laskutetaan asiakkaalta. Asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi kausikortti kerrallaan.

Lisätietoja: https://www.kpv.fi/uutiset/114848/kausikortit-lainattavissa-kirjastosta

Päivitetty 3.12.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta