Olet tässä

Kirjastosta Nibacoksen otteluun

22.11.2019

Kokkolan kaupunginkirjasto laajentaa lainattavien esineiden kokoelmaansa: nyt voit lainata myös salibandyseura Nibacos Kokkolan kausikortin.

- Olemme iloisia siitä, että Nibacos lähti mukaan yhteistyöhön kirjaston kanssa ja tarjosi kausikorttejaan lainattavaksi. Toivomme myös muiden urheiluseurojen lähtevän mukaan. Kausikortin lainaaminen madaltaa kynnystä lähteä tutustumaan uuteen lajiin tai elämykseen, eikä lähteminen jää lainakortilla ainakaan rahasta kiinni, kirjastotoimen johtaja Susann Forsberg Kokkolan kaupunginkirjastosta sanoo.

Kausikorteilla on viikon laina-aika

Kausikortit ovat lainattavissa pääkirjaston asiakaspalvelusta. Korteilla on viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista.

Kausikorttia ei voi uusia eikä varata ja se on palautettava pääkirjaston asiakaspalveluun kirjaston aukioloaikana. Mikäli korttia ei palauta eräpäivään mennessä, sen hinta laskutetaan asiakkaalta.

Kausikorttien saatavuustiedot voi tarkistaa Anders-verkkokirjastosta osoitteessa anders.finna.fi. Asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi kausikortti kerrallaan.

Nibacos Kokkolan seuratyöntekijä Satu Rantala luovuttaa kaksi kausikorttia kirjastotoimen johtaja Susann Forsbergille

Nibacos Kokkolan seuratyöntekijä Satu Rantala luovuttaa kaksi kausikorttia kirjastotoimen johtaja Susann Forsbergille.

Päivitetty 22.11.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta