Olet tässä

Keski-Skandinavian vaellusreitit

30.10.2017

Harri Ahonen luennoi Keski-Skandinavian vaellusreiteistä pääkirjaston Hongell-salissa tiistaina 7.11. kello 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Harri Ahonen on kirjoittanut kolme tietokirjaa. Ensimmäinen, Pohjois-Skandinavian vaellusreitit, julkaistiin vuonna 2014. Kirja sai hyvän vastaanoton niin kriitikoiden kuin yleisön keskuudessa ja siitä on otettu jo kolme painosta. Toinen kirja, Keski-Skandinavian vaellusreitit julkaistiin vuonna 2016 ja myös se sai hyvän vastaanoton. Ahosen kolmas kirja, Pohjois-Norjan rannikkoreitit - päiväretkiä saarilla ja vuonoilla, julkaistiin tämän vuoden huhtikuussa. Kaksi ensimmäistä kirjaa on julkaistu myös Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa.

Keski-Skandinavian vaellusreiteistä kertova luento kestää noin tunnin. Sen aikana Harri Ahonen kertoo Keski-Norjan ja Ruotsin luonnosta, vaellusreiteistä, tupakäytänteistä, eläimistä, kuten myskihäristä ja suojelualueista sekä matkustamisesta sinne ja takaisin. Luentoon mahtuu useampi kertomus kokemuksista vaelluspoluilla sekä luentoa tukevia valokuvia. Luennon jälkeen on mahdollisuus yleisökeskusteluun.

Ahonen_Harri.jpg


Päivitetty 30.10.2017 | Lähetä palautetta | Tulosta