Olet tässä

Kirjaston aukioloajat kesällä 2016

23.5.2016

Kulttuuri- ja nuorisolautakunta päätti kokouksessaan 15.3.2016 (§ 20), että kirjastopalvelulta edellytetyt säästötavoitteet tehdään aukioloaikoja lyhentämällä. Talousarvioon vaikuttavat säästöt toteutetaan supistamalla pääkirjaston, lähikirjastojen ja kirjastoauton aukioloaikoja.

Suurinta muutos viime kesään verrattuna on pääkirjastossa. Se on avoinna kesä-elokuussa maanantaista torstaihin klo 10-18 ja perjantaisin klo 10-17. Lehtisali noudattelee pääkirjaston aukioloaikaa, mutta avaa ovensa aamuisin jo klo 9. Viime kesästä poiketen myös lehtisali on lauantaisin ja sunnuntaisin suljettu.

Koivuhaan lähikirjaston aukioloajat muuttuvat kesäksi. Kirjasto on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 12-18 ja torstaista perjantaihin klo 9-15. Heinäkuussa 4.–31.7. kirjasto on kokonaan suljettu.

Kälviän ja Lohtajan lähikirjastot ovat avoinna kuten viime kesänäkin. Myös Ullavan kirkonkylän ja Rahkosen kirjastojen kesäaukioloajat noudattelevat viime kesän aukioloaikoja. Molemmat Ullavan kirjastot on suljettu heinäkuussa viikon 18.–24.7. ja elokuussa viikon 8.-14.8.

Juhannuksen aikaan 24.-25.6. kirjaston kaikki toimipisteet on suljettu. Torstaina 23.6. toimipisteet sulkevat ovensa klo 17 mennessä tai ovat kokonaan suljettu.

Kirjastoauto ajaa kesä- ja elokuussa kesäaikataulun mukaan siten, että kirjastoauto ei aja enää klo 18 jälkeen. Heinäkuussa kirjastoauto ei aja.

Anders-verkkokirjasto https://anders.verkkokirjasto.fi/ on avoinna koko kesän 24/7. Lainojen uusimiseen ja varaamiseen tarvitsee kirjastokortin ja pin-koodin, jonka saa kirjastosta.

Kesän aukioloajat ja mahdolliset muutokset niihin löytyvät kirjaston nettisivuilta http://www.kokkola.fi/palvelut/kirjasto/aukioloajat/fi_FI/aukioloajat/. Aukioloaikoja saa myös toimipisteistä.

Päivitetty 23.5.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta