Olet tässä

Kodin juhlat kirjastossa

11.5.2017

Tiedätkö, mitä kukkia vietiin sankarille 1930-luvulla? Tai mitä Arabian kuppeja tuotettiin eniten 1980 -luvulla?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen torstaina 18.5. Kokkolan kaupunginkirjastossa, kun Marttojen kotitalousneuvonta järjestää yhdessä kirjaston kanssa Kodin juhlat -päivän. Mukana yhteistyössä ovat Antique PUU-MI, Kulmakaappi sekä kukkakaupat Mari Havia, Lindell Flowers ja Lundellin Kukka.

Ihailtavana on Arabian kahvikuppeihin tehtyjä kukka-asetelmia. Kahvikuppi on astiana sopivan kokoinen ja hyvän mallinen. Se on myös edullinen: jos ei löydy omasta kaapista, sen saa kirpputorilta pienellä rahalla. Näytteillä on myös pöytäliinoja eri vuosikymmeniltä.

Kodin juhlat -päivän aikana saat vinkkejä juhlakattaukseen ja voit ottaa mukaasi Martat- ja puutarhalehden. Kirjasto on kerännyt esille kokoelmastaan kirjoja juhlien järjestämisestä, leipomisesta, kukkien sidonnasta sekä eri valmistajien, esimerkiksi Arabia, astioista.

Lapset voivat osallistua satutuokioon klo 10. Siellä saat tietää, mikä on pöllön münä ja kuka varasti pöllön münän vai varastiko kukaan!? Kirjaston kahviossa kahvitarjoilu klo 14-17. Pikkuleivät tarjoaa K. Leivon Leipomo.

Kodin juhlat Kokkolan kaupunginkirjastossa torstaina 18.5. klo 10-18

Päivitetty 11.5.2017 | Lähetä palautetta | Tulosta