Olet tässä

Koko kansa lukee 4. - 24.2.2019

29.1.2019

Helmikuussa kirjastot, WSOY, Tammi, Atena ja Shildts & Söderströms tuovat e-lukemisen helppouden kaikkien ulottuville. Kolmen viikon ajan alla mainitut e-kirjat ovat rajattomasti e-kirjastossa luettavissa. Ja kuunneltavissa, sillä ensimmäistä kertaa mukana on myös e-äänikirja, Thomas Eriksonin huippusuosittu Idiootit ympärilläni – Kuinka ymmärtää muita ja itseään.

Kampanjakirjoja voi käyttää myös oman kirjaston sivujen kautta https://anders.verkkokirjasto.fi/ tai Ellibs-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta) samaan tapaan kuin avaisi nettisivun. Kirjat voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Kampanjakirjat löytyvät helmikuussa osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Näin osallistut Koko kansa lukee -kampanjaan

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain paikallisen, oman kirjaston kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat lainattavissa koko kampanjan ajan 4. - 24.2.2019.

Kampanjassa on ensimmäistä kertaa mukana myös e-äänikirja:

Päivitetty 30.1.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta