Olet tässä

Kirjaston palautusluukut avataan maanantaina 27.4.

24.4.2020

Kokkolan kaupunginkirjasto ryhtyy vastaanottamaan aineistoa palautusluukkujen kautta maanantaina 27.4. Palautettavan aineiston käsittelyssä tärkeintä on käsihygienia.

Paras tapa henkilökunnan ja kirjaston asiakkaiden suojaamiseen on varmistaa hyvä käsihygienia aineistoa käsiteltäessä. Tutut menetelmät eli käsien pesu vedellä ja saippualla sekä alkoholipohjaisen käsihuuhteen käyttö ovat avainasemassa.

Kirjastot pysyvät kiinni

Kokkolan kaupunginkirjaston toimipisteet, myös kirjastoauto ja omatoimikirjastot, pysyvät edelleen kiinni. Tämän hetkisen tiedon mukaan kirjastot avataan mahdollisesti 14.5. Nyt kirjastoista ei voi lainata aineistoa tai hakea varauksia. Varaukset voi noutaa vasta, kun kirjastot ovat jälleen avoinna.

Myöhästymismaksuja ei peritä 18.3. - 13.5. välisenä aikana. Voit uusia kirjaston aineistoja verkkokirjastossa osoitteessa anders.finna.fi. Uusimisen jälkeen näet verkkokirjastosta uuden eräpäivän.

Mikäli et pääse palauttamaan tai et pysty uusimaan lainojasi verkkokirjastossa tai sinulla on muuta kirjastoasiaa, ota yhteys puhelimitse tai sähköpostitse:

Asiakaspalvelunumerot ja sähköposti palvelevat maanantaista perjantaihin kello 9-16.

Kirjasto tarjoaa e-aineistoja (kirjat, äänikirjat, musiikki) asiakkaiden käyttöön myös sulkuaikana. Löydät e-aineistot kirjaston verkkosivulta www.kokkola.fi/kirjasto ja verkkokirjastosta anders.finna.fi.

Päivitetty 24.4.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta