Olet tässä

Tammikuun kirjailijavieraat

14.1.2020

Kokkolan kaupunginkirjasto järjestää tammikuussa vielä kolme kirjailijavierailua – kaksi pääkirjastossa ja yhden Ullavan kirjastossa.

Kirjailija Lauri Tuomi-Nikula on kaivanut esiin valikoiman ennen julkaisemattomia, novelleiksi tai pienoisromaaniksi ajattelemiaan kirjoituksia. Hän kertoo ne meille otsikolla Tuntemattomia, ääneen lukemattomia kirjoituksia tulevana lauantaina 18.1. kello 13 kirjaston Hongell-salissa.

- Ne ovat aitoa lähituotantoa ja takuuvarmaa luomua, lapasesta lähtevää fantasiaa ja kipeitä kuvajaisia lapsuudesta Kälviältä. Nyt on aika päästää ne irti ja kiertoon.

Sonja Finholm haastattelee Tomas Bäckia tämän meemeistä, jotka ovat nyt ilmestyneet kirjana Tomppi's memes. Ruotsinkielinen tilaisuus on kirjaston Hongell-salissa tiistai-iltana 21.1. kello 18.

Samana iltana Ullavan kirjaston kirjailijavieraana on Raimo Aspfors. Aspfors työskenteli Ullavan seurakunnan kirkkoherrana vuosina 1979-1984 ja myöhemmin Kaustisen ja Ullavan seurakunnan kirkkoherrana vuosina 2006-2009. Häneltä ilmestyi vuonna 2019 kirja Paholainen poistui pappilasta: oman elämän kokemuksia ja historiallisia kertomuksia.

Lauri Tuomi-Nikula
lauantaina 18.1. kello 13
kaupunginkirjaston Hongell-sali
Tomas Bäck – haastattelijana Sonja Finholm
tiistaina 21.1. kello 18
kaupunginkirjaston Hongell-sali
ruotsinkielinen tilaisuus

Raimo Aspfors
tiistaina 21.1. kello 19
Ullavan kirjasto

Päivitetty 15.1.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta