Olet tässä

Vuodenvaihde toi lainattavaksi uusia e-aineistoja

5.1.2021

Kokkolan kaupunginkirjasto lisää sähköisten aineistojen tarjontaa. Kirjaston asiakkaan ei välttämättä tarvitse tulla kirjastoon, vaan uusien e-aineistojen lainaus ja käyttö onnistuu kotisohvalta. Tarvitset vain kirjastokortin numeron ja pin-koodin. Linkit palveluihin löydät verkkokirjastosta anders.finna.fi.

Vuodenvaihteessa kirjaston e-aineistoihin tuli elokuvia, äänikirjoja, lehtiä sekä verkkokursseja musiikin opiskeluun.

Elokuvapalvelu Viddla

Viddla-elokuvapalvelusta voit katsoa kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia suoratoistona. Palvelussa on elokuvia sekä lapsille että aikuisille. Viddlasta löytyy yli 500 elokuvaa klassikoista uutuuksiin ja dokumenteihin. Palvelussa on muun muassa elokuvat Parasite, Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville sekä Joulupukin tytär.

Elokuvien laina-aika on 48 tuntia. Palvelusta voi lainata korkeintaan neljä elokuvaa kuukaudessa.

Naxos Spoken Word Library täydentää kirjaston e-äänikirjakokoelmia

Naxos Spoken Word Library -palvelusta löydät tuhansia e-äänikirjoja. Tarjolla on sekä kauno- että tietokirjallisuutta pääasiassa englanniksi: klassikoita, muistelmia, bisneskirjallisuutta ja kielikursseja. Palvelussa on myös jonkin verran ranskan-, saksan- ja portugalinkielistä kirjallisuutta. Voit selata palvelun sisältöä aihealueiden, kirjoittajien tai lukijoiden mukaan.

PressReader sisältää ulkomaisia aikakaus- ja sanomalehtiä

PressReaderin lehtivalikoimasta löytyy muun muassa lehdet Hufvudstadsbladet,  Svenska Dagbladet, Aftonbladet, The Independent, The Guardian, Vogue, Daily Mail, The Week ja OK!. PressReader on käytössä tällä hetkellä vain kirjaston asiakaskoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa, etäkäyttömahdollisuus on tulossa.

Rockway-musiikkikoulun verkkokurssit

Rockway-musiikkikoulun verkkokurssien avulla voit opiskella soittoa tai laulua olit sitten aloittelija tai jo pidemmälle edistynyt soittaja. Tarjolla on 10 videokurssia eri aihepiireistä, kitaransoitosta laulutekniikkaan. Käytössäsi ovat myös metronomi ja viritysmittari sekä mahdollisuus äänittää itseäsi. Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä. 

Päivitetty 7.1.2021 | Lähetä palautetta | Tulosta