Olet tässä

Maksut ja käyttösäännöt

Kokkolan kaupunginkirjasto tarjoaa maksuttomasti käytettäväksi kirjoja, sanoma- ja aikakauslehtiä, av-aineistoa, tietokantoja ja tietoverkkoyhteyksiä. Henkilökunta avustaa tiedonhaussa ja kirjaston käytössä. 

Kirjaston käyttöä ohjaavat käyttösäännöt. Saat lainausoikeuden ja kirjastokortin, kun rekisteröidyt kirjaston asiakkaaksi ja sitoudut noudattamaan kirjaston sääntöjä. Kirjastokortti on henkilökohtainen. Olet vastuussa kortillasi lainatusta aineistosta.

Lainattu aineisto  on  palautettava viimeistään  lainan  eräpäivänä kirjaston aukioloaikana. Myöhästymismaksu  alkaa  kerääntyä ensimmäisestä  eräpäivän jälkeisestä päivästä lähtien. Ota heti yhteys kirjastoon, jos myöhästymismuistutuksessa on mielestäsi epäselvyyksiä. Selvitetään ne yhdessä!

Voit jättää varauksen lainassa olevasta aineistosta Anders-verkkokirjastossa tai jossain kirjaston lainauspisteistä. Saapuneesta varauksesta ilmoitetaan postitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Kirjasto ei ole korvausvelvollinen, mikäli lainattu tallenne vahingoittaa asiakkaan laitteita.

Oleskelu kirjastossa

Kirjaston tilat ovat kaikille kirjaston palveluja käyttäville avoimet, mikäli he eivät tuota häiriötä kirjaston toiminnalle tai muille asiakkaille. Kirjaston henkilökunnalla on oikeus pyytää häiritsevästi käyttäytyvä asiakas poistumaan kirjaston tiloista. Kirjastossa noudatetaan järjestyslakia (27.6.2003/612).

Sivun alkuun

Päivitetty 20.11.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta