Olet tässä

Samaan aikaan toisaalla - hetkiä Itämeren kaupungissa 11.1. – 26.2.2012

Uudenlainen näyttely nuorille ja aikuisille Luontokokoelma Kiepissä 

Astu kaupunkiin, jossa eletään öljykauden jälkeistä elämää. Voit eläytyä vanhan Diilerin bluesiin, seikkailla myrkyllisellä aikamatkalla tai selvittää Lauran ja Kallen kanssa asuntolainan kiemuroita. Luvassa on jännitystä ja romantiikkaa sekä oivalluksia kestävästä elämäntavasta. 

Suurten kuvien ja lyhyiden tarinoiden kiehtova kokonaisuus kutsuu pohtimaan kriittisesti arjen valintoja, jotka vaikuttavat luonnon ja ihmisen hyvinvointiin Itämeren valuma-alueella. ”Näyttely toimii inspiroivana johdantona aikamme viheliäisimpiin ongelmien pohtimiseen ja ratkomiseen. Hyvän kirjan tavoin näyttelyn tarinoita voi analysoida juuri omasta näkökulmasta”, pohtii näyttelyn ideoinnissa mukana ollut ympäristökasvattaja Matti Ovaska Hyria koulutus Oy:stä.

Samaan aikaan toisaalla -näyttelyyn voi varata yläkoululaisille ja sitä vanhemmille toiminnallisen opastuksen. Samaan aikaan toisaalla -kokonaisuuteen kuuluu näyttelyn lisäksi videoita ja syventävää materiaalia, joihin voi tutustua osoitteessa www.hyria.fi/samaanaikaantoisaalla.

Näyttely on toteutettu EU-yhteistyönä osana neljän maan Communicating the Baltic -COBWEB hanketta. Näyttelyn teossa on ollut mukana Villa Elfvikin luontotalo, Harakan luontokeskus, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy ja Hyria koulutus Oy.

Ryhmän koko n. 15 henkeä tai luokan koko.

Varaukset:

vahtimestari Anna-Lisa Lindgren 06 8289497;

amanuenssi Paula Hyttinen 06 8289425

sähköposti: kieppi@kokkola.fi; ajat sopimuksen mukaan. Vapaa pääsy.

Luontokokoelma Kieppi, Pitkänsillankatu 26. http://www.kokkola.fi/kieppi

Sivun alkuun

Päivitetty 14.12.2016 | Lähetä palautetta | Tulosta