Olet tässä

Tule Kiepin ystäväksi!

Kieppi, Kokkolan luonnontieteellinen museo on ainutlaatuinen luonnonystävän saareke keskellä Kokkolaa. Kolme intohimoista keräilijää ja kolme ainutlaatuista kokoelmaa. Veikko Salkio halusi esitellä kaikki Suomen linnut ja nisäkkäät. Viljo Nissinen halusi kerätä kaikki maailman mineraalit. Armas Järvelää kiehtoi perhosten kauneus.

Kieppi jatkaa perustajansa Veikko Salkion (1912– 2006) työtä luontotietouden jakajana ja luonnonsuojelun edistäjänä. Erityisesti lapset vaistosivat Veikossa herkän kuuntelijan. Tarinoillaan hän kykeni tuomaan luonnon lähelle. Kiepin ystävät ry. haluaa pitää yllä tätä henkeä.

Kuva: Jyrki Portin
Kuva: Jyrki Portin

Kiepin ystävät ry. Hallitus 2020

  • Kaija Jestoi, puheenjohtaja
  • Pertti Hyttinen, sihteeri
  • Antti Tuominen, rahastonhoitaja
  • Mirva Vesa, varapuheenjohtaja
  • Tomi Hirvinen, jäsen

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea aatteellisesti, taloudellisesti ja muilla tavoin Kiepin, Kokkolan luonnontieteellisen museon toimintaa sekä tukea luonnon monimuotoisuuden säilymistä, luontotietoisuuden lisääntymistä ja edistää luonnonsuojelua.

Yhdistys järjestää työpajoja ja tapahtumia sekä muita tilaisuuksia ja kursseja. Yhdistys toimii yhteistyössä Kiepin kanssa. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Liity jäseneksi!

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 10 € tilillemme. Voit myös liittyä kanna­tusjäseneksi, jolloin jäsenmaksu on 50 € vuodessa.

Tilinumero on FI83 5162 0020 2817 40.

Merkitse viestikenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat tiedotteemme!

Seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/kiepinystavat/

www.kokkola.fi/kiepinystavat

"Tarkoituksena on, että kokoelma on pystyssä vielä vuonna 4999."
Veikko Salkio

Kuva: Juha Sundström
Kuva: Juha Sundström

Sivun alkuun

Päivitetty 24.9.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta