Olet tässä

Kulttuuritilat ja olosuhteet

Kokkolassa on eri kokoisia esitys- ja harjoitustiloja kulttuuritilaisuuksien ja harrastustoiminnan käyttöön.

Snellman-sali (Vingenkatu 18)
Snellman-sali on kaupungin pääkonserttitila ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin kotisali. Salin paikkamäärä on noin 600. Sali voidaan jakaa kahteen osaan väliseinän avulla. Pienempää tilaa, noin 300 istumapaikkaa voi käyttää kokouksiin, koulutus- ja kongressitilaisuuksiin sekä konsertteihin.

Kokkola-sali (Kauppatori 5)
Kokkola-sali on kokous- ja kongressitila, joka soveltuu myös kulttuuritilaisuuksiin. 500 hengen yleisölle mitoitetun salin takaosan katsomo on nouseva. Kokkola-salin tarkemmat tiedot sekä lisätiedot Kokkolan muista kokous-, kongressi- ja seminaarimahdollisuuksista löydät oheisesta linkistä, Visit Kokkolan Kokous-Kokkola -palvelun kautta.

Keski-Pohjanmaan konservatorion sali (Pitkänsillankatu 16)
Keski-Pohjanmaan konservatorion sali on noin 200 hengen konserttisali, jossa on nouseva katsomo. Keski-Pohjanmaan konservatorion tilahallinnan yhteystiedot sekä lisätietoja konservatorion tiloista löydät oheisesta linkistä.

Drake Arts Center -taiteilijaresidenssi (Läntinen Kirkkokatu 20)
Drake Arts Center on kansainvälinen taitelijaresidenssi, joka sijaitsee Kokkolan vanhankaupungin, Neristanin sydämessä. Residenssi tarjoaa vierailevalle taitelijalle asuintilat noin 40 m2 puutalossa, Kotimuseon pihapiirissä. Oleskelujaksojen pituus vaihtelee viikosta kuuteen kuukauteen. Residenssin sivuille pääset oheisesta linkistä.

Muut tilat
Kokkolan koululaitoksen tilat ovat iltaisin käytettävissä myös kulttuuriharrastuksiin. Koulujen tilavuoroja jakaa kaupungin sivistyskeskus. Kaupungin muista kulttuurikäyttöön soveltuvista tiloista lisätietoja antavat Kokkolan Matkailu Oy sekä kaupungin kulttuuripalvelujen toimisto.

Sivun alkuun

Päivitetty 13.5.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta