Olet tässä

Residenssin toiminta ja haku

Taiteellinen toiminta ja olosuhteet
Drake Arts Center ohjelman kautta pyritään ennakkoluulottomasti lisäämään eri taiteenalojen keskinäistä vuorovaikutusta takaamalla residenssivieraalle kosketuspinta alueella toimiviin kulttuurilaitoksiin. Toivottavaa on, että taiteidenvälinen dialogi tavoittaa paikallisen yleisön. Tämän vuoksi etusijalla vieraiden valinnassa ovat ne hakijat, jotka tarjoavat konkreettista taiteellista ja/tai julkista produktiota vierailunsa yhteydessä tai sen jälkeen. Tuotos voi olla muodoltaan taideteos, julkinen esiintyminen tai avoin luento.

Työskentelytiloja emme voi tarjota tällä hetkellä.


Residenssiin hakeminen
Residenssiin haku järjestetään kerran vuodessa, 30.9. mennessä. Haku on vapaamuotoinen ja hakemukseen tulee liittää CV, portfolio tai vastaava esitys aiemmasta työskentelystä, mahdolliset suosituksen sekä tiedot mahdollisesta partneriorganisaatiosta. Hakemuksen tulee lisäksi sisältää esitys vierailun ajankohdasta ja pituudesta sekä kuvaus vierailun aikana tai sen jälkeen toteutuvasta taiteellisesta/tieteellisestä ohjelmasta tai julkisesta produktiosta.

Hakemuksen voi jättää joko digitaalisesti tai kirjeenä residenssisihteerille, jonka yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta palstasta. Residenssisihteeri opastaa tarvittaessa hakemukseen liittyvissä kysymyksissä. Hakemusaineistoa ei palauteta.

Päätöksen residenssivieraan valinnasta tekee residenssin johtokunta. Valitulle henkilölle lähetetään virallinen kutsu.

Residenssiasunnon käyttö on valitulle taiteilijalle maksutonta.

Haku keskeytetty toistaiseksi.

Sivun alkuun

Päivitetty 22.5.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta