Olet tässä

Palveluliikenne

Palveluliikenne on joukkoliikennettä, joka on suunniteltu ja toteutettu erityisesti iäkkäiden ja vammaisten tai muiden erityisryhmien tarpeet huomioon ottaen.

Palveluliikenne on käytettävissä ympäri vuoden arkisin klo 8 – 17 myös kaupunkiliikenteen reittien ulkopuolella, kanta-Kokkolassa ja sen välittömässä läheisyydessä sekä lentokenttäkuljetuksissa.

Asiakkaat voivat käyttää palvelua kaupunkiliikenteen hinnoilla. Palveluliikenteen käytöstä ei peritä omavastuuosuutta. Asiakkaalta veloitetaan ainoastaan kuljetuspalvelumatka.

Kokkolan palveluliikenteessä on käytössä kaksi ajoneuvoa, joista toinen avoimessa palveluliikenteessä ja toinen pääsääntöisesti Soiten ryhmäkuljetuksissa. Varaustilanteen salliessa molempia ajoneuvoja voidaan käyttää sekä Soiten että avoimeen palveluliikenteeseen. Reitit on aikataulutettu mutta reitiltä voidaan tehdä kutsusta poikkeamia aikataulun sallimissa rajoissa.

Palveluliikenteessä käytettävät ajoneuvot ovat esteettömiä, ja niissä on varustus vähintään yhdelle pyörätuolipaikalle. Ajoneuvoissa on 13 matkustajapaikkaa.

Jos asiakas haluaa tehdä matkan maksamalla normaalin joukkoliikennemaksun menettämättä kuljetuspalvelumatkaa, voi kyydin tilata numerosta 020 730 0015.

Palveluliikenteen kyytitilaukset tulee tehdä etukäteen (mieluiten edellisenä päivänä) matkapalvelu-keskuksesta, puh. 020 730 0015 (ei lakisääteiset kuljetuspalvelumatkat).

Soiten kuljetuspalveluasiakkaat tekevät tilauksen normaaliin tapaan Soiten matkapalvelukeskuksesta, puh. 020 730 0000.

Palveluliikenteen liikennöitsijänä toimii Dahl Linjaliikenne.


Sivun alkuun

Päivitetty 14.9.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta