Olet tässä

Erityisliikuntakortti

Sivistyslautakunta päätti kokouksessaan 12.11.2019 jatkaa erityisliikuntakortin myöntämistä 31.12.2022 saakka. Erityisliikuntakortti on tarkoitettu kokkolalaisille vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille ja sen tarkoitus on aktivoida heidän omaehtoista liikuntaa. Sivistyslautakunta pidättää oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia myöntämisperusteisiin.

Kortin myöntämiseen on laadittu perusteet, jotka käyvät ilmi tämän sivun oikeassa laidassa olevista liitteistä . Perusteina ovat Kela-kortissa oleva erityiskorvattavia lääkkeitä varten myönnetty tunnus ja lääketieteelliset lausunnot. Kortin myöntämisen perusteet ovat voimassa toistaiseksi ja niitä tarkistetaan vuosittain. Joidenkin asiakkaiden on mahdollista saada avustaja-kortti, joka oikeuttaa asiakkaan saamaan täysi-ikäisen avustajan maksutta mukaan uimahalliin.

Jos sinulla on erityisliikuntakortti, jonka voimassaoloaika loppuu vuonna 2019                                                   
 
Korttien voimassaoloaikaa jatketaan 2.1.2020 alkaen korttiin liimattavalla vuosilukutarralla (2022). Ei uusia hakemuksia.
Tarran saat VesiVeijarin kassalta. Tämän jälkeen voit ostaa Vesiveijarin vuosikortin (75 euroa aikuiset ja 35 euroa alle
16 vuotiaat lapset).
Kortin uusiminen maksaa 5 euroa (kortti rikki tai hukassa).

Jos erityisliikuntakortti on vanhentunut jo aikaisemmin (esim. vuonna 2016 eikä siinä ole 2019 tarraa), haetaan uutta korttia.

Sivun alkuun

Päivitetty 9.3.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta