Olet tässä

Koronaepidemian takia keskeytyneiden jo maksettujen liikuntapalvelujen hyvitysperiaatteet ja -ohjeet

7.5.2020

Sivistyslautakunta hyväksyi 31.3.2020 § 42 hyvitysperiaatteet jo maksettujen liikuntapalveluiden osalta. Uintikeskus VesiVeijarin, Urheilutalon, liikuntahallien ja kuntosalien kausikorttien käyttöaikaa jatketaan palvelujen kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla. Hyvitys on haettava 30.8. mennessä. Vakio- ja muut varatut vuorot perutaan automaattisesti kaupungin toimesta, siltä ajalta kun tila on suljettu.

Koronaepidemian johdosta ja valtioneuvoston linjauksen mukaisesti kaikki kaupungin ylläpitämät liikuntatilat ja –paikat suljettiin 17.3.2020 alkaen Aluehallintoviraston päätöksellä. Lisäksi ohjattujen ryhmien toiminta keskeytettiin. 

Hyvitysperiaatteet jo maksettujen palveluiden osalta ovat seuraavat

Uintikeskus VesiVeijari:
- Aikamääräisten kausi- ja lahjakorttien käyttöaikaa jatketaan palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla. Käyttöaikaa jatketaan, kun alkuperäinen käyttöaika päättyy. Rahaa ei palauteta.
- Erityisliikuntakortilla lunastetun vuosikortin käyttöaika jatketaan palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla. Käyttöaika jatketaan, kun alkuperäinen käyttöaika päättyy. Rahaa ei palauteta. 
Huom! Erityisliikuntakortin käyttöajan jatkoa ei tarvitse hakea alla olevien hyvitysohjeiden mukaisesti vaan jatkoaika päivitetään kaupungin toimesta automaattisesti kortille.

Urheilutalo ja liikuntahallit sekä kaupungin ylläpitämät kuntosalit:
- Käyttämättömät etukäteen maksetut liikuntasalivuorot voidaan siirtää uuteen ajankohtaan. Korvaavat vuorot on käytettävä 31.5.2021 mennessä. Rahoja ei palauteta.
- Kuntosalien kausikorttien käyttöaikaa jatketaan palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla. Käyttöaikaa jatketaan, kun alkuperäinen käyttöaika päättyy. Rahaa ei palauteta.

Liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät:
- Kausimaksuja ei palauteta kevätkauden 2020 ryhmistä. Mikäli osallistuja jatkaa liikuntapalvelujen ohjatussa ryhmässä syyskaudella 2020, kausimaksu on 50% edullisempi. 
Huom! Kevään osallistujat eivät ole tämän ratkaisun perusteella oikeutettuja jatkamaan automaattisesti samassa ryhmässä vaan paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hyvitysten hakuohje: maksetut, keskeytyneet liikuntapalvelut: 

Asiakkaan tulee hakea hyvitystä 30.8.2020 mennessä. Hyvityksen jo maksettuihin vuoroihin tai kausikortteihin saa vain hyvitystä hakemalla.

Hyvityshakemus ja siihen liittyvät kysymykset lähetetään liikuntapalveluille sähköpostilla osoitteeseen: liikuntahyvitykset@kokkola.fi
Ilmoita viestissä nimesi ja puhelinnumero sekä minkä paikan korttia haluat jatkaa (esim. Urheilutalo, Vapaa-ajantalo, Maininki)
Hyvityshakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja muutokset käyttöaikoihin päivitetään keskitetysti kun sulkemisten lopullinen kesto on tiedossa.

Vakio- ja muut varatut vuorot kaupungin ylläpitämissä liikuntatiloissa ja –paikoilla perutaan automaattisesti kaupungin toimesta, siltä ajalta kun tila on suljettu.


Päivitetty 8.5.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta