Olet tässä

Vinkkejä omatoimiseen liikuntaan

24.4.2020

Poimi täältä liikuntapalveluiden kokoamia vinkkejä omatoimisen liikunnan tueksi! Vaikka liikuntaryhmät ja -kurssit ovat koronatilanteen vuoksi toistaiseksi tauolla, liikkumista ei pidä lopettaa vaan omatoimista liikuntaa on hyvä jatkaa kotona. Ulkoillessa tulee aina muistaa annetut suositukset, kuten riittävä etäisyys muihin ulkoilijoihin.
Muistathan myös, että yli kymmenen hengen ryhmiä ei saa muodostua.

Liikuntavinkkejä kaikenikäisille

Kokkolan Liikuntapalvelut - Karleby Idrottstjänster YouTube-kanava. Tuttujen ohjaajien vetämät monipuoliset jumpat. Löytyy mm. kunto-, tasapaino- ja puistojumppaa. Liikkeitä voi soveltaa oman kunnon mukaan.

Live –jumppavideoita. FressiTV:n maksuttomat, suomenkieliset lähetykset LIVE-ryhmäliikuntatunneilla. Hyvin monipuolinen tarjonta sivuilta löytyvän aikataulun mukaan. Osa tunneista maksullisia.

Selkäkanava sivulle on koottu monipuolisia jumppaohjeita ja treenivinkkejä selkä- ja niskakivun hoitoon ja ehkäisyyn. Jumppaohjeita on sekä videoina että kuvallisina ohjeina.

Kokkolan ulkoilureitit ja lähiliikuntapaikat. Muistathan välttää epidemian aikana ruuhkaisia ulkoliikuntapaikkoja ja pitää tarpeeksi etäisyyttä muihin liikkujiin. Kokkolan kaikki liikunta- ja ulkoilupaikat löytyvät täältä. 

Liikuntavinkkejä lapsiperheille ja nuorille

Suomen Ladun vinkit perheliikuntaan mm. lautapelit pihapeleinä, luontobingoa ja lintubongailua

Eläinjooga. Hauskat eläinjoogaliikkeet ovat joogan perusliikkeitä lapsille ja aikuisille yhdessä tehtäväksi.

Just Dance. YouTube videot pyörimään ja liikkeelle. Löytyy mm. Dance workout, dance party, kids songs.

Liikuntavinkit senioreille

Jumppahetkiä Yle TV 2:lla joka arkipäivä klo 8.50 ja uusintana 15.50. Löytyy myös Yle Areenalta.

Voimaa vanhuuteen - Ikäihmisten voima- ja tasapainoharjoitteluun eritasoisia ohjelmia, joissa voit jumpata mallivideon (6kpl) tahdissa tai ohjeiden (15kpl) mukaan.
Voitas videot
Voitas ohjeet


Päivitetty 29.6.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta