Olet tässä

Infrapunasauna

  • Kaksi infrapunasaunaa.
  • Yhteen saunaan mahtuu kolme henkilöä samanaikaisesti.
  • Varaukset tasatunnein tunniksi kerrallaan.
  • Varaukset Uintikeskuksen kassalta. Varaustilanne.

Infrapunasaunassa käytetään aromaattista ja terveysvaikutteista Kanadan punaista seetriä. Optimaalinen hikoilu saavutetaan 25 minuutissa ja riittävä ilman lämpötila on 45 C. Infrapunasauna eroaa tavallisesta saunasta myös siinä, että virkistävän vaikutuksensa vuoksi sitä voidaan käyttää myös aamuisin.

Olennainen ero tavalliseen saunaan on, että kudokset lämpenevät syvemmältä ja solujen lämpötila nousee, minkä vuoksi hikoilu on tehokasta suhteellisen matalassa lämpötilassa.

Syvälämpenemisessä keho vapautuu monista haitallisista jäämistä kuten toksineista, nikotiinista, alkoholista, kolesterolista ja raskasmetalleista (lyijy, sinkki, nikkeli, elohopea ja kadmium). Sauna lievittää kroonista väsymystä ja lihassärkyjä, vilkastaa hermosysteemin toimintaa, nostaa kasvuhormonin tasoa ja parantaa lihasten jäntevyyttä ja kehittyvyyttä. Puhdistaa ihoa, ehkäisee ihon verenpurkaumia, parantaa ihon aineenvaihduntaa. Sopii myös iän tuomien ongelmien, kuten niveljäykkyyden ja kipujen lievitykseen. Nopeuttaa selluliitin vähenemistä ja vahvistaa sydänverisuonistoa sekä vähentää stressiä ja väsymystä.

Infrapunasaunat ovat vaarattomia elimistölle, eikä niillä ole mitään tekemistä ultraviolettisäteiden kanssa.

Sauna ei sovi seuraavissa tapauksissa: sydämen tai verisuoniston vajaatoiminta, sydänsairaus, laajat arvet, raskaus ja kasvain. 

Sivun alkuun

Päivitetty 6.10.2015 | Lähetä palautetta | Tulosta