Olet tässä

Korkeakoulu- ja yliopistokoulutus

Tällä sivulla on linkkejä Kokkolassa sijaitsevien korkeakouluopetusta antavien oppilaitosten ja opistojen verkkosivuille. Emme vastaa kaupungin ulkopuolisten tahojen sivujen sisällöistä.


Centria ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulu tarjoaa ammattikorkeakoulututkintoihin tähtäävää koulutusta tekniikan, liiketalouden, kulttuurin sekä sosiaali- ja terveysalalla. Ylempiin ammattikorkeakoulututkintoihin tähtäävää koulutusta tarjotaan tekniikassa, liiketaloudessa ja sosiaali- ja terveysalalla. Lisäksi on mahdollista suorittaa avoimen ammattikorkeakoulun opintoja.
http://web.centria.fi/

Yliopistokeskus Chydenius

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa annetaan sekä ylempään korkeakoulututkintoon että tohtorin tutkintoon johtavaa koulutusta, tehdään tieteellistä tutkimusta ja järjestetään monipuolista aikuiskoulutusta. Yliopistokeskus tarjoaa aikuiskoulutusväyliä, joiden avulla akateemisia opintoja jo suorittaneet ihmiset voivat hakeutua uusiin ammatteihin mm. kasvatustieteellisellä, tietotekniikan, yhteiskuntatieteellisellä, kauppatieteiden ja terveydenhoidon aloilla.
http://www.chydenius.fi/

Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto
http://www.kpkesayliopisto.fi/

Sivun alkuun

Päivitetty 7.5.2014 | Lähetä palautetta | Tulosta