Du är här

Sanataidekoulu Santtu

Yleistä

Sanataidekoulu aloitti toimintansa Kokkolan seudun opistossa vuonna 2005.  Opetus pohjautuu taiteen perusopetuksen valtakunnalliseen sanataiteen opetussuunnitelmaan. Sanataidekoulu toimii opiston muusta toiminnasta poiketen vain suomen kielellä. Opetus tapahtuu iltapäivisin ja iltaisin.

Sanataidekoulu aloittaa syksyllä 2019 uudella ryhmällä. Haku on käynnissä 2010-2011 syntyneille ja päättyy 9.5.2019. Hakijoille järjestetään maksuton soveltuvuuskoe keskiviikkona 15.5.2019 klo 17-18 Opistotalossa, Vaasantie 7:ssä. Kokeessa on kirjallinen tehtävä ja lyhyt haastattelu. 

Ilmoittaudu TÄSTÄ sanataiteen perusopetukseen.

Santtu_Paivi_Pajala.jpg
Kuva: Päivi Pajala

Opetuksen rakenne

Sanataidekoulu on kuusivuotinen. Opetus alkaa yleensä perusopetuksen toiselta tai kolmannelta vuosiluokalta.

Sanataidekoulu tarjoaa monipuolista, laadukasta ja sanataiteen eri osa-alueet perusteellisesti kattavaa ohjausta lapsille ja nuorille. Opetus antaa oppilaille kokemuksia tekstien tulkintaan, tekemiseen ja sisäistämiseen. Samalla kehitetään oppilaiden ajattelemisen taitoa ja luovuutta. Oppilas saa valmiuksia ja taitoa myös sähköisen median hallintaan.
Kolmena ensimmäisenä vuonna opetusta on kerran viikossa iltaisin kaksi oppituntia, yhteensä 66 tuntia. Kolmena jälkimmäisenä vuonna oppitunteja on pääsääntöisesti kolme kerran viikossa iltaisin, yhteensä 99 tuntia. Viimeisen vuoden päättötyö lisää opetusta 6 tunnilla.
Opetus järjestetään Kokkolan seudun opiston järjestämissä tiloissa.

Maksut

Sanataidekoulun lukuvuosimaksu on toistaiseksi 1-3 vsk 100 € ja 4-6 vsk 130 €. Se sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. Lisäksi oppitunneilla voidaan käydä teatterissa, elokuvissa, museossa ja taidenäyttelyssä ym., joista voi muodostua lisäkuluja. Niistä sovimme kuitenkin aina erikseen.

Eroamiset

Oppilaan huoltajan on ilmoitettava koulusta eroamisesta kirjallisesti. 

Kyselyihin vastaa:
Sixten Sandström 044-7809 532, sixten.sandstrom(at)kokkola.fi
Kokkolan seudun opistoUpp

Uppdaterad 3.4.2019 | Skicka respons | Skriv ut