Olet tässä

Perustietoa


PERUSTIEDOT JOKILAAKSON KOULUN VANHEMPAINYHDISTYKSESTÄ

Jokilaakson koulun vanhempainyhdistys ry (perustettu 3/2003) on Suomen vanhempainliiton jäsen (http://www.vanhempainliitto.fi/). Vanhempainliiton sekä Kokkolan kaupungin opetuspalveluiden (2017-2021) mukaisesti vanhempainyhdistystoiminnan tarkoituksena on edistää lasten kasvua, oppimista ja hyvinvointia. Yhdistys toimii vanhempien vaikutuskanavana sekä edistää kodin ja koulun yhteistyötä luomalla vapaamuotoisen keskustelufoorumin vanhempien ja koulun välille. Vanhemmat saavat koulun toiminnasta ajankohtaista tietoa ja koulu saa palautetta vanhemmilta toiminnastaan. Tarvittaessa vanhempainyhdistys/-raati voi tehdä aloitteita ja toimia viestikanavana kunnallisille toimielimille.

Vanhempainyhdistys on toiminnassaan poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Se toimii koulun kaikkien lasten hyväksi. Toiminta perustuu vanhempien vapaaehtoisuuteen ja toimintaan ovat kaikki vanhemmat tervetulleita! Tulevista kokouksista ja tapahtumista ilmoitamme rehtorin välityksellä Wilman kautta sekä Jokilaakson koulun vanhempainyhdistyksen facebook –sivuilla.

Toimintaansa varten vanhempainyhdistys pyrkii saamaan varoja julkisista avustuksista, järjestämällä asianomaisen luvan saatuaan juhlia, arpajaisia ja keräyksiä. Kerätyillä varoilla tuetaan Jokilaakson koulun toimintaa oppilaiden hyväksi.

Vanhempainyhdistys on aiempina vuosina jakanut koulun taito- ja taideaineiden taitajille stipendejä. Vuonna 2018 stipendin perusteluksi vanhempainyhdistys vaihtoi ”oppilaan kehittyminen omalla tasolla”, kaikkien osaaminen on yhtä arvokasta ja kehittymistä tapahtuu jokaisen henkilökohtaisella tasolla.  Stipendien saajien valinta tapahtuu koulun opettajien toimesta.


Hyvää alkanutta lukuvuotta!

Jokilaakson koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Teija Roiha

Päivitetty 7.8.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta