Olet tässä

Iltapäiväkerho 2019-2020

Iltapäivätoiminta  2019-2020

Kokkolan 4H-yhdistys järjestää iltapäivätoimintaa Koivuhaan, Lohtajan kirkonkylän, Marinkaisten,Torkinmäen ja Ykspihlajan kouluilla yhteistyössä Kokkolan kaupungin kanssa. Haku toimintaan on keväällä kaupungin toimesta, mutta paikkoja voi vielä tiedustella myöhemminkin. Hakulomake löytyy kaupungin nettisivulta. Kaupunki vastaa, että toiminta on lainmukaista sekä järjestää tilat ja välipalan sekä päättää hoitomaksuista. Kerho toimii klo. 12-17.00 välisenä ainakana heti elokuusta koulun alkamisesta saakka.  Ip-toiminnassa on 1-3 ohjaajaa, yhteystiedot löytyvät yhdistyksen nettisivulta.  Lisäksi kerhossa voi olla harjoittelijoita ja työssäoppijoita ja koulun  henkilökuntaa.

Iltapäivähoidosta peritään maksu käytön mukaan jälkikäteen. Maksut ovat  80 ,-/kk tai 60,- /12 pvä tai alle (sisaralennus -20% laskun loppusummasta ). Kaupungin opetus- ja kasvatuslautakunta on vahvistanut maksut.

Mikäli maksun hoitaa joku muu taho, laskutusosoitteen tulee ilmoittaa ip-kerhoon. Ip-ohjaajilla on huoltajien yhteystiedot, jotka on saatu hakemuslomakkeista, mutta niitä on hyvä  täydentää vielä toiminnan alkaessa ja muutokset tulee ilmoittaa ohjaajille välittömästi.  Hoitomaksu laskutetaan kerran kuukaudessa ja yhdistys on ulkoistanut laskutuksen Ropo Groupille.

 Iltapäiväkerhossa toiminta koostuu leikeistä, liikunnasta, askartelusta, retkistä yms. Käytännön asioista ( ruokavalio, läksyjen teko ym. ) tulee sopia suoraan ohjaajien kanssa.


Toivottavaa on, että huoltajat pitävät yhteyttä ohjaajiin kaikissa lapsen hoitoa koskevissa asioissa  ja esittävät toiveita toiminnasta.  Erityisen tärkeää on aina etukäteen ilmoittaa, milloin lapsi tulee hoitoon, jos hoidontarve on epäsäännöllistä. Samoin poissaolosta tulee ilmoittaa ohjaajille.

Iltapäivätoiminnan numerot ovat käytössä vain kerhon aukioloaikoina. Yhdistyksen toiminnanjohtajan tavoittaa numerosta 040 5041 564 ( ma-to 9-15 ) tai tuula.torppa@4h.fi . Kaupungin ip-koordinaattori Carita Laitala puh. 044 7809 300, carita.laitala@kokkola.fi.


Kokkolan 4H-yhdistyksen nettisivut löytyvät osoitteesta www.kokkola.4h.fi, jossa on iltapäivätoiminnan oma sivu.

Yhteistyöterveisin

Tuula Torppa                                                              

toiminnanjohtaja                                                       

KOKKOLAN 4H-YHDISTYS RY.Sivun alkuun

Päivitetty 28.11.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta