Olet tässä

Lohtajan Kirkonkylän koulu

Koulu on aloittanut toimintansa vuonna 1995, jolloin se keräsi yhteen siihen asti ympäri kirkonkylää koulua käyneet alakoulun oppilaat. Entinen pankki- ja kauppakiinteistö saneerattiin kouluksi vanhempien aloitteesta ja paljon töitä tehtiin myös talkoilla.2019 syksyllä myös Alaviirteen koulun oppilaat siirtyivät Lohtajan Kirkonkylän koulun oppilaiksi. Kirkonkylän koulu painottaa opetuksessaan hyviä tapoja ja kannustaa oppilaita liikkumiseen ja terveisiin elämäntapoihin.

Koulussamme on lukuvuotena 2020-2021 oppilaita 108  luokilla 1-6, kuusi opettajaa, 2 avustajaa ja (yksi kiertävä erityisopettaja )sekä koulun muuta henkilökuntaa. Lisäksi kolulun tiloissa toimii Lohtajan Kirkonkylän esiopetus, jossa on oppilaita 19,  lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa. 5.-6.lk opiskelevat fyysisesti Lohtajan koulun tiloissa tilanpuutten takia. 

Tapahtumakalenteria pyritään päivittämään mahdollisimman usein. Toisinaan nettisivustomme päivitysohjelma ei aina toimi,  joten seuratkaa myös Wilmaa ja opettajien eri viestintävälineitä tarpeen mukaan.


Tapahtumakalenteri

Lokakuu

Arviointikeskustelut

Koko koulun suunnistuspäivä Houraatissa porrastaen 8.10.

Syysloma

0-2.lk metsäretki porrastaen 

Marraskuu

hammastarkistuksia koululla

yhteinen adventin aloitus

Joulukuu

Sankarihaudalla käynti 4.12. 

Lukuvuoden päätös 19.12. 


Ilmoitusasioita


. aaRVIOINTI


Sivun alkuun

Päivitetty 2.10.2020 | Lähetä palautetta | Tulosta