Olet tässä

Oppilaskuntatoiminta

   oppilaskunta.jpg


Oppilaskunnan ohjaajana toimii lukuvuonna 2019-2020 Soili Kero.
Oppilaskunta = kaikki koulun oppilaat, kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.


Oppilaskunnan vaalit järjestetään syyslukukauden alkupuolella, jolloin uusista 7. luokkalaisista valitaan edustajat hallitukseen. Oppilaskunnan sääntöjen mukaan sen tehtävänä on ohjata oppilaat keskeiseen yhteistyöhön, pyrkiä parantamaan oppilaiden asemaa koulussa ja edistää oppilaiden harrastustoimintaa.
Oppilaskunnan hallitus suunnittelee erilaisia teematapahtumia yksin tai yhdessä tukioppilastiimin kanssa. Kioskitoimintaa voidaan järjestetää oppilaskunnan omassa kerhotilassa. Käytettävissä on myös oma pienkeittiöllä varustettu kokoustila. Oppilaskunnan hallitus päättää koulun taksvärkkikohteen sekä valitsee tarjousten perusteella kouluvalokuvaajan. Syyslukukaudella hallitus käsittelee koulun lukuvuosisuunnitelman osaltaan. Järjestyssääntöjä päivitettäessä hallitus antaa lausunnon.

Oppilaskunnan hallituksen 9. luokkalaiset varsinaiset jäsenet toimivat lukuvuosittain oppilaskunnan edustajina Lohtajan yhteistoiminta-alueen (Pohjoisreitin) johtokunnassa.
Lukuvuonna 2019-2020 nämä edustajat ovat Lotta Pajunpää ja Pauli Turhanen. Heidän henkilökohtaiset varajäsenensä toimivat edustajina, mikäli varsinainen jäsen ei pääse paikalle. Oppilasedustajilla on johtokunnassa puheoikeus, mutta ei äänestysoikeutta.

Oppilaskunnan hallitus lukuvuonna 2019-2020

jäsenvarajäsen
Lotta Pajunpää (9A)Netta Puutio (9A)
Pauli Turhanen (9B)Eeva Hietamäki (9B)
Mella Niemonen (8A)Veera Santonen (8A)
Eemeli Perttula (8B)Outi Kallio (8B)
Juuso Lukkarila (7A)Enni Pyykkönen (7A)
Otto Jelekäinen (7B)Frans Sinko (7B)


----------------------------------------------------------------------------------------

Sivun alkuun

Päivitetty 4.9.2019 | Lähetä palautetta | Tulosta